Yıllardır bir sorun yaşamadım. Yeni yetme satıcılara bulaşmadığın sürece sorun yaşamazsın yaşarsan da yardımcı olacaklardır.
Detaylar
Kim cevapladı?Gece
Üstün
Evet, o açıdan mantıklı. Yalnızca satış yapan kişilerden istense bu doğrulama daha da iyi olabilirmiş tabii.Kimlik istemesi gayet iyi bence. Dolandırıcı adamın kimliği de giriliyor oraya sonuçta.
Emre Human
Üstün
Zaten öyle, kimlik doğrulamadan alışveriş yapabiliyorsun.Evet, o açıdan mantıklı. Yalnızca satış yapan kişilerden istense bu doğrulama daha da iyi olabilirmiş tabii.
Toys
Çalışkan
Merhaba, İtemsatış'tan GeForce NOW hesabı almayı düşünüyorum (150 TL altı), ancak ödeme aşamasında kimlik istemeleri beni tedirgin etti. İtemsatış güvenilir mi? Yardımcı olur musunuz?
![]()
GeForce Now Hesap Satışı - GeForce Now Hesap Al | İtemsatış
İtemsatış'da GeForce Now Hesap Satışı yaparak para kazanın veya satılık GeForce Now hesaplarını inceleyin ve kendinize GeForce Now hesap satın alın.www.itemsatis.com
Kimlik istenme sebebi ödeme sağlayıcılarıyla alakalı diye biliyorum güvenilir bir site İtemsatış. Yalnızca hangi mağazadan alım yaptığınız önemli, yorumlara dikkat ediniz.