Merhaba oradan A17 alacağım. Fiyatı bana uygun geldi. Güvenilir mi? https://www.pttavm.com/samsung-gala...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Detaylar
Kim cevapladı?termalmacun
Başarılı
Güvenilir fakat çok fiyat farkı bulunmuyorsa N11, Hepsiburada, Trendyol veya Amazon üzerinden almanızı tavsiye ederim. Her ne kadar güvenilir olsa da aşırı şikayet var.
KaymakliLokum
Çalışkan
Yani PttAVM değil, satıcı güvenilir mi değişiyor; arayüzü biraz farklı. PttAVM'den alışveriş yapıyorum, en ucuz oradaysa garanti tipi ürünün garantisi Türkiye garantili ama belli de olmuyor. Benim hiç başıma gelmedi ama en bilinen Trendyol'da bile 1 yıldızlı ürünler veya düşük puanlı satıcılar var. Burası daha az yaygın, puan kullanmıyorlar. Trendyol vs. yorum yıldız kullanılmıyor o kadar ama ben alıyorum, bir sorun yaşamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
SHERLOCKED
Başarılı
Değil.
eyre
Yetkin
PttAVM gerçekten kötü bir alışveriş sitesi. Üründe sorun olsa bir şey olsa kesinlikle arkanızda durmuyorlar çıkarabildikleri kadar sorun çıkarıyorlar, aynı ürün farklı sitede varsa ona yönelin yoksa da paranızı çöpe atmak daha iyidir. En azından içiniz yanmaz.
termalmacun
Başarılı
Nereden alabilirim? Epey üzerinden baktım burası çıktı. Teşekkürler.
Akakçe üzerinden en uygun olanını bulup alabilirsiniz, az önce dediğim gibi ben N11, Hepsiburada, Trendyol veya Amazon üzerinden almanızı tavsiye ederim.
Akakçe üzerinden en uygun olanını bulup alabilirsiniz, az önce dediğim gibi ben N11, Hepsiburada, Trendyol veya Amazon üzerinden almanızı tavsiye ederim.
KaymakliLokum
Çalışkan
PttAVM'yle alakalı bir şey değil, satıcıyla alakalı. X bir siteden de alsanız, satıcı muhatabınız. En garantisi mi? Trendyol bazen kendisi satış yapıyor kendi adıyla veya Hepsiburada gerçekten kurumsal alışveriş hissi yaşatıyor. Zaten telefon kaçak değilse ki değil, Türkiye garantili diye yazmışlar. Baktın, içine sinmedi mi? İade et, 15 gün mü ne iade hakkın var.
termalmacun
Başarılı
PttAVM alakalı bir şey değil satıcıyla alakalı X bir siteden de alsanız satıcı muhattabınız en garantisi mi Trendyol bazen kendisi satış yapıyor kendi adıyla veya Hepsiburada gerçekten kurumsal alışveriş hissi yaşatıyor zaten telefon kaçak değil ise ki değil Türkiye garantili diye yazmışlar baktın içine sinmedi mi iade et 15 gün mü ne iade hakkın var.
Kendi satıcısının da müşterisinin de arkasında durmaması PttAVM ile alakalı bir sorun.