Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Windows'un kendi sitesinden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Selam arkadaşlar,
Güncel ve güvenilir bir Windows 11 ISO dosyası indirmek istiyorum. Lisanslı ve güvenilir şekilde indirme yöntemlerini ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aklımda UUP dump var ama biraz riskli gibi.
Windows'u lisanslı indirmek diye bir şey yok, kurduktan sonra siz aktif ediyorsunuz. Yasal bir anahtar girebilirsiniz veya açık kaynak olan MAS ile etkinleştirme yapabilirsiniz.Selam arkadaşlar,
Güncel ve güvenilir bir Windows 11 ISO dosyası indirmek istiyorum. Lisanslı ve güvenilir şekilde indirme yöntemlerini ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda. https://techolay.net/sosyal/indir/windows-11-24h2.41/
Lisansını kendiniz satın alacaksınız. Sağlam Lisans üzerinden alabilirsiniz.Selam arkadaşlar,
Selam arkadaşlar,
demjr
Becerikli
Onu yanlış yazmışım lisanslı derken en güncellemeyle beraber indirmek istiyorum windows 11. UUP dump gibi.Windows'u lisanslı indirmek diye bir şey yok, kurduktan sonra siz aktif ediyorsunuz. Yasal bir anahtar girebilirsiniz veya açık kaynak olan MAS ile etkinleştirme yapabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-