Güvenli ayakkabı satan siteler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 445
  • Etiketler Etiketler
    ayakkabı

cansxxr

Yetkin
Nike kyrie 7 ve ripple efect çok hoşuma gitti almak istiyorum ama satan bulamadım. fiyatı da bilemiyorum güvenilir orijinal satan bulabileceğim bir site var mı? Replika olarak da olur güvenilir dediginiz bir yer varsa bekliyorum.

Böyle güzel olan bir ayakkabi öneriniz varsa onlarida söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sneaks up, Superstep, Boyner, Wunder, Koray Spor, Fashfed.

Bunların Koray spor harici hepsinden ayakkabı aldım. Oldukça güvenilir ve orijinal hepsi. Dediğiniz ayakkabıyı Sneaks up’da bulma şansınız daha fazla çünkü orada daha çok basketbol ayakkabısı satılıyor. Aynı zamanda Fashfed ve Wunder’in sitesinde de bulabilirsin. Ben aldığımda internetten değil gidip almıştım.

İfadeler: 995

Bakacağım çeşit olarak çoğu sayfada stok yok sadece kyrie modelide değil cogu yok.

Ben olsam orijinal sitesi dışında güvenmezdim. Sporthink bile replika kakalıyormuş.

Orijinal sitesinde de yok galiba bilmiyorum bakmamış olabilirim.

Bakacağım çeşit olarak çoğu sayfada stok yok sadece kyrie modelide değil cogu yok.

Kyrie satan yok galiba dediğiniz yerlerdede bulamadım maalesef.

Kyrie satan yok galiba dediğiniz yerlerdede bulamadım maalesef.

Sneakerlifetrden alsam sıkıntı olur mu acaba orijinal değil belli ki ama kaliteli mi çok alan vardı çevremde.

Son düzenleme:
Mah
Çakma olan hiç bir yerden almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…