Yer
Turkiye
İyi günler, iyi Sosyaller dilerim öncelikle. Aşağıdaki gibi iki adet ayakkabı buldum. Bu tarz bi ayakkabı bakıyorum gündelik giyebilmek için. Bu tarz sitelerden ayakkabı alınır mı? Daha önce hiç böyle bir yerden alışveriş yapmadığım için çekingen yaklaşıyorum açıkçası yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Orijinal olduğunu iddia eden sayfalar var bunlarda dediğiniz gibi A kalite replika mıdır peki?
Fiyat karşılaştırması yaparak bunu anlayabilirsiniz bence. Ucuz etin yahnisi iyi olmaz :) Zaten her gün aldığınız bir ürün değil, üç beş fazla verip başınızı ağrıtmayacak orijinal ayakkabılara yönelin.

Orijinal olduğunu iddia eden sayfalar var. Bunlarda dediğiniz gibi A kalite replika mıdır peki?
Sayfayla ayakkabı satan birinin orijinal ayakkabı satacağını düşünmüyorum. A kalite replika da tabii ki en iyi ihtimalle. Daha düşük kalitede de olabilir. Öyle hem ayağın zarar görür hem de ayakkabının ömrü çok uzun olmaz, parana yazık olur.

Sneaks Up'ta yeni kullanıcılara %20 indirim var. Oradan ayakkabı bakabilirsin.

Fiyat karşılaştırması yaparak bunu anlayabilirsiniz bence. Ucuz etin yahnisi iyi olmaz :) Zaten her gün aldığınız bir ürün değil, üç beş fazla verip başınızı ağrıtmayacak orijinal ayakkabılara yönelin.
Dediğiniz gibi düşündüğümüzde evet her şey ortada gibi zaten.:) En azından farklı model orijinal bir ürün almak daha mantıklı olacak. Teşekkür ederim.
Sayfayla ayakkabı satan birinin orijinal ayakkabı satacağını düşünmüyorum. A kalite replika da tabii ki en iyi ihtimalle. Daha düşük kalitede de olabilir. Öyle hem ayağın zarar görür hem de ayakkabının ömrü çok uzun olmaz, parana yazık olur.

Replika ürünleri daha önce kullandım eskitmeye giymek için. Dediğiniz gibi hem ayağa zarar veriyor hem ömrü çok kısa.. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Gidip bakacağım şu an. :coffee:

Bence ayakkabılar mağazaya gidip deneyerek alınmalı.
Mağazalara gidip denemeyi isterim açıkçası ama hem gidip denemek için tek bir mağazadan fazlasını gezerek vakit harcamam gerekecek. Hem de internette kampanyalarla birlikte daha uyguna geliyor..

Ankarada önerebileceğiniz çeşidi bol, uygun fiyatları olan bir mağaza var mıdır?

Sitede olan indirimler üzerine ek indirim oluyor mu yoksa direkt bu fiyat mı mesela?

1759173788997.webp