Rehber Güvenli bir şekilde Instagram'a nasıl girilir?

Herkese merhaba! Malum geçtiğimiz günlerde güzel ülkemde Instagram'a yasak geldi. Hala devam eden bu yasak sürecinde, insanlar önlerine çıkan ilk VPN uygulamalarını indirip gizliliklerini tehlikeye atıyorlar, hatta verileri çalınıyor. Ben de bu durumlar sebebiyle güvenli bir şekilde Instagram'a nasıl girebilirsiniz onu anlatacağım.

Sıkça Sorulan Sorular​

VPN kullanmak suç mu?

Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti yasalarında VPN kullanımının ve erişim yasaklarını aşmanın yasak olduğu ile ilgili bir madde yok. VPN kullanımı yasaldır.

Instagram ne zaman açılacak?​

Bu konuda hala kesin bir tarih yok maalesef.

Neyse, hadi rehbere geçelim.

Internet servis sağlayıcısı ve modemi DNS değiştirme destekleyenler​

Internet servis sağlayıcınız ve modeminiz DNS değiştirmeyi destekliyor ise DNS değerlerinizi 1.1.1.1 - 1.0.0.1 olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Modeminizin ve sağlayıcınızın destekleyip desteklemediğini, internette araştırabilirsiniz.

DNS değiştirme desteklemeyen veya işe yaramayanlar için​

Bu durumda, VPN kullanmaktan başka pek çaremiz yok. Burada önemli olan güvenilir VPN kullanmak. Ben size Cloudflare WARP (1.1.1.1) öneriyorum. 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.

IOS/Android/PC için istediğinizi indirin ve uygulamayı açıp yönergeleri takip edin. Evet, artık Instagram'a güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Evet arkadaşlar, bugün sizlere nasıl kısıtlama getirilen Instagram'a tamamen güvenli bir şekilde girebileceğinizi gösterdim. Daha özgür günler görmemiz dileğiyle. İyi günler.

@Physic söylediğin uygulamada DNS değiştiriyor VPN değil. VPN dediğin IP adresi değiştirir. Sen DNS değiştirsen de ISS DNS engeli koyduğu için işe yaramaz. Bunu genelde Türk Telekom ve PoyrazNet gibi sağlayıcılar yapar. SuperVPN en iyisidir. Rehberi ben yapsam hem PC hem de mobil için güzel rehber yapardım.

Eleştiriniz ve öneriniz için teşekkürler. Ancak WARP aynı zamanda bir VPN görevi de görüyor. Erişim kısıtlamalarına yakalanmıyorsunuz.

Hem PC hem de mobilde kullanıyorum. Sorun yaşamadım.

Eleştiniz ve öneriniz için teşekkürler. Ancak WARP aynı zamanda bir VPN görevi de görüyor. Erişim kısıtlamalarına yakalanmıyorsunuz.
İşe yaramıyor işte. Yorumlara bak kimisinde işe yaramamış. DNS değiştiremeyenler için alternatif yöntem. Kimisinde işe yararsa o da sağlayıcısı DNS engeli olmadığı için VPN görevi görüyor sanıyor.

Hayır, yanlış biliyorsunuz. DNS engeli olsa bile çalışıyor WARP. WARP ve 1.1.1.1 DNS farklı şeyler. 1.1.1.1 WARP ile birlikte çalışıyor evet doğru ama WARP sizi farklı bir ülkeye bağlıyor.

Hocam ben DNS değiştirdim ama gene olmuyor.

WARP kullanmayı deneyin.

Hayır, yanlış biliyorsunuz. DNS engeli olsa bile çalışıyor WARP. WARP ve 1.1.1.1 DNS farklı şeyler.
Yanlış bilmiyoruz. IP adresi değiştirmiyor. Denedik olmadı. Benim ISS'de DNS değiştirsende yasaklı sitelere erişim yok. Ancak gerçek IP adresi değiştirip konum değiştiren VPN'ler işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…