zylos

Uzman
Dün gece hesabımdan herkese MrBeast fotoğrafları atıldığını fark ettim. Şifremi hemen değiştirdim ancak bu sabah uyandığımda, e-posta adresimin değiştirilerek hesabın tamamen başkasının üzerine geçirildiğini gördüm. Anlamadığım kısım şu: Hesabımda iki aşamalı doğrulama (2FA) açık olmasına rağmen hiçbir bildirim veya kod gelmeden giriş yapılmış. E-posta adresime de herhangi bir yetkisiz giriş uyarısı düşmemiş. Hesabımı nasıl geri alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece hesabımdan herkese MrBeast fotoğrafları atıldığını fark ettim. Şifremi hemen değiştirdim ancak bu sabah uyandığımda, e-posta adresimin değiştirilerek hesabın tamamen başkasının üzerine geçirildiğini gördüm. Anlamadığım kısım şu: Hesabımda iki aşamalı doğrulama (2FA) açık olmasına rağmen hiçbir bildirim veya kod gelmeden giriş yapılmış. E-posta adresime de herhangi bir yetkisiz giriş uyarısı düşmemiş. Hesabımı nasıl geri alabilirim?

O zaman telefonunda veya bilgisayarında virus vardır. İki aşamalı doğrulama için koda ihtiyacı var öyle hemen değiştirilmez.

O zaman telefonunda veya bilgisayarında virus vardır. İki aşamalı doğrulama için koda ihtiyacı var öyle hemen değiştirilmez.

Telefona hiçbir şekilde kötü yazılım yüklemedim APK vs hiçbir şey. Bilgisayara gelecek olursak zaten 3 tane antivirüs ile geçen tarama yaptım, çıkan her şeyi sildim.

Yapan kişi sadece Instagram'a yaptı. Discord'a falan niye yapmadı anlamadım. Virüs varsa bilgisayarda.

Telefona hiçbir şekilde kötü yazılım yüklemedim APK vs hiçbir şey. Bilgisayara gelecek olursak zaten 3 tane antivirüs ile geçen tarama yaptım çıkan her şeyi sildim.

Yapan kişi sadece Instagram'a yaptı. Discord'a falan niye yapmadı anlamadım virüs varsa bilgisayarda.

Bilemem, dediğim gibi virüs antivirüs ile silinmiyor; sadece yok ediyor, kanıtları duruyor. İki aşamalı doğrulamayi kodsuz geçemez, ya e-postana sızmış ya da başka bir şeye.

Hocam geçen gün benim de aynı olay başıma geldi. Benim de Instagram ve Discord hesaplarımdan MrBeast fotoğrafları atılmış. Ama benimki virüs yüzünden olmuştu.

Benzer bir şey yaşamıştım. Benim anladığım tokenlerle birlikte yapıyorlar, ne yapıyorlarsa. Nasıl geri aldım hatırlamıyorum destek merkezinde dolanarak çözmüştüm.

Hocalarım emaile sızmamış büyük ihtimal emaili değitirmemiştim hesabı geri aldığımda çok fazla giriş yapmaya çalıştı hesap kilitlenmiş hesaba girdiğimde girili bir Gmail yoktu farklı bir emaile ve telefon numarasına geçirdim hesabı geri aldım cansınız.