Merhaba, elimde çok eski bir bilgisayar var (Samsung NP270E5J-K06TR) bu bilgisayar bir şekilde kendini 8.1'den Windows 10'a güncellemiş. Her neyse, başlıktaki gibi DefenderControl uygulaması ile defenderi kapattım. Ama güvenlik merkezi bildirim atıyor fotoğraftaki şekilde.
Defender'i kapalı tutacağım çünkü crack dosyalarını vs. karantinaya alıyor ve hiç ses çıkarmadan siliyor. Bu hoşuma gitmiyor. Kısaca, bu bildirimleri nasıl kapatabiliriz?
(Görsel temsilidir.)
Hocam tıpkısının aynısını uyguladım fakat yeniden geldi virüsten koruma bildirimi. Ayarı etkinleştirdim ve yeniden başlattım bilgisayarı. Fotoğraftaki gibi.
Grup ilkesi düzenleyiciye girin. Bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>Windows bileşenleri > Windows güvenliği > bildirimler tüm bildirimleri gizle seçeneğini etkin yapın kaydedin. yeniden başlatın.
Grup ilkesi düzenleyiciye girin. Bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>Windows bileşenleri > Windows güvenliği > bildirimler tüm bildirimleri gizle seçeneğini etkin yapın kaydedin. yeniden başlatın.
Fotoğraf atamayacağım ama o üç noktaya tıkladığımda 2 seçenek çıkıyor. "Bildirim ayarlarına git" ve "Windows Güvenliği için tüm bildirimleri kapat" ki bu iki seçenek de pasif. Gri renkteker ve tıklanamıyorlar. Büyük ihtimalle Windows'un kendi uygulaması olduğu için.
Fotoğraf atamayacağım ama o üç noktaya tıkladığımda 2 seçenek çıkıyor. "bildirim ayarlarına git" ve "Windows güvenliği için tüm bildirimleri kapat" ki bu iki seçenek de pasif. Gri renkteker ve tıklanamıyorlar. Büyük ihtimalle Windows'un kendi uygulaması olduğu için.
Hocam gpedit.msc yok
(Bu arada galiba çözüm bu imiş.)
Hocam tıpkısının aynısını uyguladım fakat yeniden geldi virüsten koruma bildirimi. Ayarı etkinleştirdim ve yeniden başlattım bilgisayarı. Fotoğraftaki gibi.