Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
2 gün önce duraklatılmıştan çıkardım hizmeti hocam. Son güncelleştirmeyi, güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra aldım zaten en son 2 gün kadar önce, hemen akabinde de bu uzatılmış güvenlik güncelleştirme desteği çıktı bu bölümde.
Kaydol diyerek yapılabiliyor, normalde 30 dolar muhabbeti vardı, Avrupa sıkıntı çıkardı; o yüzden ücretsiz. Dediğiniz gibi 30 saniyenizi almaz.
Sportif Ördek
Yetkin
Şimdi kaydolun deyin sonra şartları kabul edip bitirin ben öyle yaptığımı hatırlıyorum, öyle süren bir şey değil cihazınızı kaydedecek. Ayrıca Windows 10'a bir saygı duruşu![]()
Teşekkürler yanıt için
Hakanss
Becerikli
Windows Update kısmında uzatılmış güvenlik desteği alma kısmı gelmiş sanırım, bunu nasıl yapabilirim? Ne kadar sürer katıl kısmına bastıktan sonra bu işlemin bitmesi?
Şu anda cihazında güncelleme işlemi duraklatılmış, aktif edip Windows updatelerin tamamını yaptıktan 1 kaç saat sonra uzatılmış güvenlik güncelleştirmesi için kaydol seçeneği çıkıyor ücretsiz kaybolabiliyorsunuz.
Sportif Ördek
Yetkin
Şu anda cihazında güncelleme işlemi duraklatılmış, aktif edip Windows updatelerin tamamını yaptıktan 1 kaç saat sonra uzatılmış güvenlik güncelleştirmesi için kaydol seçeneği çıkıyor ücretsiz kaybolabiliyorsunuz.
2 gün önce duraklatılmıştan çıkardım hizmeti hocam. Son güncelleştirmeyi, güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra aldım zaten en son 2 gün kadar önce, hemen akabinde de bu uzatılmış güvenlik güncelleştirme desteği çıktı bu bölümde.
Hakanss
Becerikli
Kaydol diyerek yapılabiliyor, normalde 30 dolar muhabbeti vardı, Avrupa sıkıntı çıkardı; o yüzden ücretsiz. Dediğiniz gibi 30 saniyenizi almaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sportif Ördek
Yetkin
Tamam teşekkür ederim yanıtınız için.
Uzatılmış güvenlik güncelleme desteğine kaydoldum hocam, tekrar teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet