Crucial BX500 SSD marka alınır mı? Güvenlik kameram hareket oldukça kayıt (4K sıkıştırılmış bir şekilde) yapıyor. Şu anlık 2 kameram var 2 kamera daha ekleyeceğim.
Crucial BX500 SSD marka alınır mı? Güvenlik kameram hareket oldukça kayıt (4K sıkıştırılmış bir şekilde) yapıyor. Şu anlık 2 kameram var 2 kamera daha ekleyeceğim.
Yorumların için teşekkür ederim kardeşim. Kamera sürekli kayıt yapmıyor benim. Hareket algıladıkça kayıt yapıyor, o yüzden böyle bir şey yazdım. Yoksa NAS HDD yazacaktım; WD Purple gibi.
Kardeşim her gün kayıt yapıyor, ilk taktığım günden bu yana geriye dönük kayıtları izleyebiliyorum. Güvenlik kameram da bu, linkini atayım. Attığın markayı da inceleyeceğim.
Gece ve Gündüz 4K Ayrıntıyı Görün eufyCam 3 ile, izinsiz giriş yapanlardaki (insan veya hayvan) en küçük özellikleri geceleri bile tespit edin. Starlight ışığa duyarlı sistem, renk netliği için düşük ışık koşullarını iyileştirir. Sonsuz Enerji Dayanıklılığı eufyCam 3, Sonsuz Enerji için günde...