Güvenlik nedeniyle Valorant silinmeli mi?

herousta26 8

Uzman
Forumda birkaç konuda gördüm, hacklenmiş sanırsam. Ben neredeyse hiç oynamıyorum, sadece eskiden para yatırdığım için yazık olmasın diye silmiyordum. Silmeli miyim?

Riot'a güveniyorsanız sizin bileceğiniz iş hocam. Ben sırf bu anti cheat uygulamasının çekirdekte çalışmasından dolayı sistemime kurmuyorum.

Vanguard zaten bir Spyware hocam.

Artık sürekli arka planda çalışmıyor diye biliyorum, sadece oyunu açtığınızda çalışmaya başlıyor.

Artık sürekli arka planda çalışmıyor diye biliyorum, sadece oyunu açtığınızda çalışmaya başlıyor.
Bir kaç konuda gördüm, internette de rastladım. Riot çökmüş sanırsam. Hacklenmiş diyorlar o yüzden korktum biraz. Sildim.

Silerseniz iyi olur hocam. CS2 var alternatif olarak. Ulti falan da yok mis. Sadece Reload sistemi kötü.

Forumda birkaç konuda gördüm, hacklenmiş sanırsam. Ben neredeyse hiç oynamıyorum, sadece eskiden para yatırdığım için yazık olmasın diye silmiyordum. Silmeli miyim?
Düzenli olarak sistemimizden ekran görüntüsü alan bir uygulama hocam.
Sizce güvenilir mi? Hilelere karşı önlem adı altında uygulanıyor ve bizde kabul ediyoruz.

CS2 de deselerki bu sistem gelecek hileler azalacak herkes ister işte iki ucu kirli deynek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…