Bilgisayarda çok fazla yetkiye sahip olduğu için oynamıyorum ben. CS2 oynuyorum ama topluluk sunucularında çünkü admin olduğu için şüpheli birisini direkt kontrol ediyorlar.Merhaba, 2-3 konu gördüm, gerildim. Aktif olarak oynuyorum, bir ara çökmüş mü, öyle bir şey duydum. Bir hack söz konusu mu, güvende miyiz? Vanguard silinmeli mi?
Bilgisayarda çok fazla yetkiye sahip olduğu için oynamıyorum ben. CS2 oynuyorum ama topluluk sunucularında çünkü admin olduğu için şüpheli birisini direkt kontrol ediyorlar.
Güncel bir Windows sürümüne sahipseniz (25H2 ve sonrası) Vanguard sadece oyun açılınca çalışacak şekilde güncellendi. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Hack söz konusu değil. Sunucular çöktü sadece.Merhaba, 2-3 konu gördüm, gerildim. Aktif olarak oynuyorum, bir ara çökmüş mü, öyle bir şey duydum. Bir hack söz konusu mu, güvende miyiz? Vanguard silinmeli mi?
Resmi olarak herhangi bir güvenlik zafiyeti raporlanmadı. Bu kesinti mutlaka hacke işaret ediyor gibi bir yargı oluşmasın.
Her firmanın sunucuları arada bir bozuluyor; her sunucu bozulduğunda firma hacklenmiş olmuyor, bu kadar paranoyak olmaya gerek yok.