Güvenlik nedeniyle Valorant silinmeli mi?

Artık sürekli arka planda çalışmıyor diye biliyorum, sadece oyunu açtığınızda çalışmaya başlıyor.

Çalışıyor diye biliyorum hizmetler kısmından Vgc'i kapatmadigin sürece arkada bir yerde çalışmaya devam ediyor diye biliyorum bende bakmak gerekiyor ona.

Default'u bu mu yoksa uygulamak mı gerekiyor ona göre ayarları bende yapayım hiç uğraşasım yok şu an çünkü.

Yukarıda belirttiği gereksinimleri karşılıyorsanız VBS, HVCI, Secure Boot vs. Vanguard simgesine tıklayıp oradan bu hale getirebiliyorsunuz attığım ekrandan. Kendisi elle başlangıça geçiriyor hizmetleri oyun açıldığında çalışıyorlar.

Vanguard simgesine tıklarsanız zaten sistemin neleri karşıladığı nelerin gerektiğini söyler.

Hilelerden geçilmiyor. FACEIT oynayın derseniz de Valorant'tan ne farkı var? Yine anti cheat, kernel seviyesinde çalışıyor.

Anti-cheat uygulaması ve veri toplama ise sadece Counter-Strike çalışırken aktif oluyor. Yani Vanguard ile tamamen aynı değiller.

Anti-cheat uygulaması ve veri toplama ise sadece Counter-Strike çalışırken aktif oluyor. Yani Vanguard ile tamamen aynı değiller.
İkisi de kernel seviyede sonuçta. Ve Vanguard'ı sadece Valorant çalışırken aktif olması için ayarlayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…