Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba arkadaşlar. Güvenlik görevlisi çalıştıran şirketlerin, kişi başına kazandığı ücretin ortalaması nedir?
Onun bilgisini ancak gidip şirketlerle konuşarak öğrenebilirsin diye düşünüyorum. O bilginin internette olmaması lazım.
Tolere
Uzman
Şirketler işçinin sözleşmesini bile vermekten aciz. Bu bilgiyi almam için silahla gitmem lazım.Onun bilgisini ancak gidip şirketlerle konuşarak öğrenebilirsin diye düşünüyorum. O bilginin internette olmaması lazım.
Şirketler işçinin sözleşmesini bile vermekten aciz. Bu bilgiyi almam için silahla gitmem lazım.Yine de teşekkürler.
Şirket mi açacaksın ki? Neden böyle bir bilgiyi sordun?
Tolere
Uzman
Şirket mi açacaksın ki? Neden böyle bir bilgiyi sordun?![]()
O da aklıma geldi. Yıllardır bu işte çalıştığım için. Zaten muhasebecim bu soruya cevap vermeyecek. Bunu bildiğim için konu açtım. Belki daha önce patron yandaşı olmuş biri cevaplar diye.
O da aklıma geldi. Yıllardır bu işte çalıştığım için. Zaten muhasebecim bu soruya cevap vermeyecek. Bunu bildiğim için konu açtım. Belki daha önce patron yandaşı olmuş biri cevaplar diye.
Hocam özel güvenlikler patronları göremiyor ki.
Tolere
Uzman
Hocam özel güvenlikler patronları göremiyor ki.ben de yeni aldım kimlik kartını, bakalım bir yerlerde iş bulabilecek miyim?
![]()
Sana bir tavsiye olsun. Siteye girme.