Bugün sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Uzun suredir iki ayagimda da tirnak batmasi yasiyorum ileri derecede. Gectigimiz Haziran'da doktora gittim. Doktorun, "senin tirnaklarin revizyon yapilmasi lazim, su an hiçbir hastane seninle ugrasmak, ya ozele git ya da guzellik merkezine" demesiyle arastirarak bir ayak bakim merkezine gittim.
Ayak bakim merkezinde de tirnak teli takiyorlar. Ilk basta tel fiyati icin 13.000 TL sonrasinda her muayene icin 1.500 TL istediler. Yaklasik 5 seanstir yani 5 aydir gidiyorum Total'de 20.000 TL para odedim ancak gelinen noktada hiç iyilesme olmadi. Taktiklari tel batiyor, tirnagi kesiyorlar duzeltiyorlar, tel ise yaramiyor, teli cikart, tirnagi kes tel tak, 1.500 TL her seferinde.
Guncel ayak durumum bu midesi hassas olan bakmasin lutfen.
Internette Şikayetvar'da okudugum yorumlarda ise iade isteyenlere iade etmediklerini gordum tel fiyatini. Simdi ben de iade isteyecegim ancak sorum su, sizce bunlari THH'ye vereyim mi? Verirsem tum muayene ucretlerini mi istemeliyim yoksa sadece tel parasini mi? Tirnagim bayağı kotu durumda ve resmen 12 ay sizi oraya mecbur birakiyorlar gibi bir şey. Neredeyse bir servet odeyecegim.
Güzellik merkezine giderek hata etmişsiniz. Ameliyat olduğunuz takdirde hayatınızda bir daha uğraşmazsınız bununla. Ayrıca gördüğüm kadarıyla yuvarlak kesmişsiniz tırnağı. Düz kesmeniz lazım tırnak batmasını azaltmak için. Yanlış görmüyorsam enfeksiyon kapmış, doktora gidip bununla alakalı krem alıp sürmeniz ve kendiniz yapabilirseniz patlatmanız sizi çok rahatlatır.
Güzellik merkezine giderek hata etmişsiniz. Ameliyat olduğunuz takdirde hayatınızda bir daha uğraşmazsınız bununla. Ayrıca gördüğüm kadarıyla yuvarlak kesmişsiniz tırnağı. Düz kesmeniz lazım tırnak batmasını azaltmak için. Yanlış görmüyorsam enfeksiyon kapmış, doktora gidip bununla alakalı krem alıp sürmeniz ve kendiniz yapabilirseniz patlatmanız sizi çok rahatlatır.
Hocam onlar kesti, kesim bakim 5 aydir onlarda ben kendim ellemedim izin de vermiyorlar pek zaten. Krem fayda vermiyor tirnak surekli battigi icin. Rif antibiyotik ampul damlattim. Ben ondan acaba iadeye basvurayim mi diye dusundum zaten, tamamen fecaat.
Hocam onlar kesti, kesim bakim 5 aydir onlarda ben kendim ellemedim izin de vermiyorlar pek zaten. Krem fayda vermiyor tirnak surekli battigi icin. Rif antibiyotik ampul damlattim. Ben ondan acaba iadeye basvurayim mi diye dusundum zaten, tamamen fecaat.
Ben de tırnak batması sorunu yaşıyorum 6-7 yıldır, iltihap olduğunda fucidin sürüp patlatabilirsem patlatıyorum. Ucu geniş ayakkabı giyerseniz çok rahat olursunuz.