keireL

Yetkin
Yer
Vice City
İyi sosyaller hocalarım.

130 kilo olarak başladığım diyet ve yürüyüş yolculuğunda nihayet 111 kiloya ulaştım. Hedefim 70 kilo olup yağ oranımı %10-15 arasına indirmek. Yeterince disiplin inşa ettiğimi düşünerek spor salonuna yazılmaya karar verdim ancak spor salonunda nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Bana önerebileceğiniz bir program var mı?

İyi sosyaller hocalarım.

130 kilo olarak başladığım diyet ve yürüyüş yolculuğunda nihayet 111 kiloya ulaştım. Hedefim 70 kilo olup yağ oranımı %10-15 arasına indirmek. Yeterince disiplin inşa ettiğimi düşünerek spor salonuna yazılmaya karar verdim ancak spor salonunda nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Bana önerebileceğiniz bir program var mı?

Hocam öncelikle tebrikler.
Spor salonuna yazıldığınızda tavsiyem, oradaki mevcut antrenörlerin tavsiyeleriyle hareket etmeniz. Eğer bütçeniz varsa, salondaki hocalardan PT hizmeti veya bilinen sporcuların uzaktan eğitim sistemlerinden almanız. Bu şekilde yaparsanız ilerlemenize göre programınızda güncellemeler yaparlar.

İyi sosyaller hocalarım.

1 ay Full body sonra PPL. İnternete Full body program diye arat çıkar zaten 50 tane program.