Ethem Efe
Üstün
Arkadaşım 1000 Mbps hız alamıyor. Kablo aldırdık ama yine işe yaramadı; anakart sanırım 1000 Mbps desteklemiyor. 'Speed & Duplex' ayarında maksimum 100 Mbps gözüküyor. Bunun tek çözümü yeni anakart almak mı?
O kadarını ben de bilmiyorum, hiç denemedim. Anakartınızın Ethernet kartı Realtek 8105E ya da 8111E. Bunlar da 100 Mbps'den fazlasını desteklemez.Ethernet kartı nasıl çalışıyor ve takılıyor acaba? Çok bilgim yok maalesef.
Arkadaşım 1000 Mbps hız alamıyor. Kablo aldırdık ama yine işe yaramadı; anakart sanırım 1000 Mbps desteklemiyor. 'Speed & Duplex' ayarında maksimum 100 Mbps gözüküyor. Bunun tek çözümü yeni anakart almak mı?
@Ethem Efe, o anakartın bildiğim kadarıyla 1000 Mbps desteği yok, hatta %99. Ethernet kartı falan alabilirsiniz.
Dönüştürücü gibi düşünebilirsin. Bluetooth olmayan bir anakarta BT Dongle'ı takmak gibi.Ethernet kartı nasıl çalışıyor ve takılıyor acaba? Çok bilgim yok maalesef.
O kadarını ben de bilmiyorum, hiç denemedim. Anakartınızın Ethernet kartı Realtek 8105E ya da 8111E. Bunlar da 100 Mbps'den fazlasını desteklemez.Ethernet kartı nasıl çalışıyor ve takılıyor acaba? Çok bilgim yok maalesef.
Dönüştürücü gibi düşünebilirsin. Bluetooth olmayan bir anakarta BT Dongle'ı takmak gibi.
USB değilmiş gerçi, bunu kendisi takabilir mi? Karışık gözüküyor biraz.Dönüştürücü gibi düşünebilirsin. Bluetooth olmayan bir anakarta BT Dongle'ı takmak gibi.