Merhaba, i5-13400F işlemcim H610M-K Rev2 anakartım var. Intel 13-14. nesilin olaylarından dolayı endişeliyim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama güncelleyip güncellememe konusunda kararsızım. Sizce BIOS Update gerekli mi? Şu anda sıkıntım olmadığı için güncellersem bir şey olur diye kalkışmak istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Eğer oyunlarda donma, takılma gibi sorunlar yaşamıyorsanız, mavi ekran yemiyorsanız, bilgisayarda hiçbir sorun yoksa yapmanıza gerek yok.
Sorun yaşamıyorsanız güncellemek zorunda değilsiniz, arıza durumundan bahsediyorsanız sizdeki işlemcide sorun çıkmıyor.
İşlemci sıkıntı değilse bu sürümde duracağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Eğer oyunlarda donma, takılma gibi sorunlar yaşamıyorsanız, mavi ekran yemiyorsanız, bilgisayarda hiçbir sorun yoksa yapmanıza gerek yok.
Herhangi bir donma takılma olmuyor. Isınınca oluyor o da normal.
Bence her zaman geçerli değil bu, bazı yeni çıkan Beta BIOS'lar sorunlu olabiliyor. Kendim Gigabyte anakartta yaşadım. Bazı sürümlerinde Windows 11 yüklerken hata veriyordu, en son sürümde ise BIOS arayüzünde fare takılma sorunları yaşadım.
-----
Konuya gelirsek, BIOS notlarında çok önemli bir güncelleme yoksa güncellemek şart değil.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence her zaman geçerli değil bu, bazı yeni çıkan beta BIOS'lar sorunlu olabiliyor. Kendim Gigabyte anakartta yaşadım. Bazı sürümlerinde Windows 11 yüklerken hata veriyordu, en son sürümde ise BIOS arayüzünde fare takılma sorunları yaşadım.
-----
Konuya gelirsek, BIOS notlarında çok önemli bir güncelleme yoksa güncellemek şart değil.
Ben hep güncellerim beta da olsa hiç sorun yaşamadım. ASUS kullanıyorum.