Şu haber konularında sadece Twitter linki, haber sayfası linki atılıp konu açılması yasaklanmalı.
Mesela linke basmadan önizlenmiyor bende Twitter. Önizlense bile çok baştan savma ve özensiz bir görüntü var.
Link yine paylaşılsın kaynak olması amacıyla ama haber içeriği konuya da yazılsın. Kopyala-yapıştır çok zor bir şey olmasa gerek diye düşünüyorum.
Düz kopyala yapıştır da siteye zarar verir. Konu açan kişi kaynak belirterek kendi yorumlarını da katmalı. Zor değildir herhalde.
Benim gibi meşgul biri bile haber paylaşırken eliyle bir şeyler ekleyebiliyorsa, herkes yapabilir.
Epic Games, 2024 yılında turnuvalarda hile yaptığı ve bunu çoklu hesap kullanarak saklamaya çalışan bir oyuncuya dava açmıştı.
Davanın sonuçlanması ile oyuncuya 175 bin dolar (günümüzde yaklaşık 7 milyon TL, kura bağlı olarak muhtemelen artacak) para cezasına çarptırıldı.
Fortnite'ın bir X resmi hesabının yaptığı duyuruya göre bu para, bir hayır kurumuna bağışlanacak.
Oyuncunun Fortnite oynamaktan kalıcı olarak yasaklandığını da belirtmemize gerek yok sanırım.
Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Asena Keskinci, o dönem başrol karakter Nana'yı canlandıran Evrim Akın tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti. İddiaya göre annesi ve babası ayrılma sürecinde olan Asena, Evrim tarafından "Ben seni diziden attırsam ne olur?" şeklinde tehdit edildiğini ve Evrim Akın'ın babası ile birlikte olduğunu da söyledi.
Evrim Akın'ın Instagram'da paylaştığı son videoda Asena'nın babası Güray Keskinci de görünüyor:
Bir başka iddiaya göre, Bez Bebek'in Emre'si Ege Tanman, olaylara şahit olduğunu...
Bugün Kolombiya'da bir Cumhurbaşkanı adayına suikast girişimi gerçekleşti. Birkaç saat sonra da 6.9 şiddetinde deprem oldu.
Ekibimde bulunan bir arkadaşım, deprem gerçekleştiği an, bizimle bu bilgiyi paylaştı. Daha internete haber bile düşmemişti. Bu kadar gerçek zamanlı bildirimi yapan kaynağın LastQuake olduğunu belirtti. Deprem haberi canlı olarak bizimle paylaşıldığında Türkiye saati 16:43 idi.