Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Mac kullanıcısı olarak macOS kategorisini takip ediyorum belki bir şeyler öğrenirim düşüncesiyle. Bu yüzden Apple bilgisayarlar ile Hackintosh konuları aynı yerde paylaşılmamalı diye düşünüyorum çünkü karışık kalıyor kategori. Hem benim gibi sadece Mac temalı haber almak isteyenler için hem de Hackintosh ile ilgili bir şeyler arayıp bulmaya çalışanlar için daha kolay olur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -4 Eksi
Hackintosh işlemlerine yönelik paylaşımlarınızı gerçekleştirebileceğiniz kategorilerimiz mecvut. macOS kategorisinin alt kategorileri bu işler için gayet yeterli. Hackintosh için özel kategori açarsak macOS sürümlerinin kategorilerinin hiçbir anlamı kalmayacak. Özellikle karşı çıktığınız bir durum söz konusuysa inceleyelim fakat yoksa öneriyi kapayacağım.

OpenCore da var tabii fakat 14.0 Sonoma da bir alt kategori. Sonoma kurmak isteyenler burada konusunu oluşturabilir.

1709057160334.webp

Doğrudan macOS kategorisi altında açılan OpenCore konularının ayıklanması amacıyla bu konuyu açmıştım. Öyleyse bu mesajların yukarda gösterdiğim şekilde macOS'te değil de aşağıdaki şekilde OpenCore kategorisi altında açılması gerekmez mi?

1709057201304.webp

Çünkü OC ön ekli konuların bildirimleri de geliyor macOS kategorsinin bildirimleri açıkken.

@Enes3078 Burası gözden kaçtı sanırım. :D

Son düzenleme: