Epic Games'te daha ucuzu varken Steam'den almaya gerek yok. Aralarında 40 TL fark var tabii ama yine de Epic Games'ten almak uygun olur kanımca.
Steam'de alıp 3-4 saat oynayınca CS'de müzik kiti veriyor. Aradaki 50 TL'ye müzik kiti alabilmek değer bence. Yani CS oynuyorsan çünkü satılmıyor o müzik kiti.

Epic Games'te daha ucuzu varken Steam'den almaya gerek yok. Aralarında 40 TL fark var tabii ama yine de Epic Games'ten almak uygun olur kanımca.
Şahsen ben aşırı fiyat farkı yoksa Steam'e yöneliyorum. Bunun pek çok sebebi var tabii ama en başta derli toplu bir kütüphane geliyor :).

Steam'de alıp 3-4 saat oynayınca CS'de müzik kiti veriyor. Aradaki 50 TL'ye müzik kiti alabilmek değer bence. Yani CS oynuyorsan çünkü satılmıyor o müzik kiti.
Olabilir. Ki sırf bir müzik kiti için oyunu Steam'den alacak varsa onu kullanıcı bilir. Şahsen Epic Games'ten alırdım çünkü Counter Strike falan oynamıyorum. Kullanıcının inisiyatifine kalıyor artık.

Şahsen ben aşırı fiyat farkı yoksa Steam'e yöneliyorum. Bunun pek çok sebebi var tabii ama en başta derli toplu bir kütüphane geliyor :).
Ben de aynı şekilde, alacağım oyunda arada 800-1000 TL'lik fiyat farkı yoksa direkt Steam'den alıyorum, varsa da Steam'de indirime girmesini beklerim çok bir acelem olmuyor. Öyle dediğim gibi bir fiyat farkı hiçbir zaman olmuyor zaten. Artık yeni çıkan oyunlar Epic'de Steam fiyatlarına çok çok yakın oluyor hatta bazen daha pahalı bile olabiliyor. Eski oyunlardan da fiyatları güncellenenler oluyor. Yayıncı/Publisher şirketler de artık TL'nin durumunun farkındalar.

Fiyat örneklerini aşağıda paylaşmıştım oradan bakabilirsiniz:

Son düzenleme: