Hades alınır mı?

atlasrise

Becerikli
Merhaba, Epic Games'te 70 TL, Steam'de 2.47 dolara düşmüş. Daha önce korsan olarak oynamıştım. Sizce alınır mı?

Ben pek beğenmedim. Herkese hitap etmiyor. Ama beğendiyseniz neden olmasın.

Oyunu daha önce oynamışsınız zaten sevmediyseniz ve tekrar oynamak gibi bir isteğiniz yoksa almayın. Fiyatı uygun sevdiyseniz tekrar oynamak için alınır.

İyi ki konuyu açtın, CS müzik kiti kazanayım, boş zamanda girerim.

Ben bu tarz zor oyunlara sabredip de oynamam ama bunu direkt bitirmiştim. Güzel oyun, tavsiye ederim.

Türü sevip sevmemekle alakalı, size hitap etmiyorsa değmez yine de kuytu köşede yıllandırılabilecek bir oyun.

Benim en sevdiğim oyunlardan biri Hades. Eğer Rogue-like türünü seviyorsan direk al bence oyunu. Hikayesi, müzikleri, atmosferi, karakterleri, silahlar, kombinasyonlar, Build'ler her şeyi çok güzel. İnternette Türkçe yama var oradan yama kurabilirsin.

Ben bu tarz zor oyunlara sabredip de oynamam ama bunu direkt bitirmiştim. Güzel oyun, tavsiye ederim.

Arkadaş tavsiyesinde direk bir deneyeyim dedim, 1 saat önce inmişti, girip AFK bırakayım derken, 1 el atayım dedim, oyun bağladı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…