Sağolun hocam deneyeceğim.İki saat oyunu tam deneyimlemek için yeter mi emin değilim o konuda.
O zaman bir dene, mitolojiye ekstra ilgin varsa daha da güzel oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Epic Games'te iade edebiliyor muyum hocam ona göre alacağım Epic'ten.Epic Games'de daha ucuz. Epic Games'den alırım dersen 49 TL oyun + soundtrack. Dediğim paketi almalısın ama o fiyat güncellenmemiş nedense.
Yama için.
HADES\Content
Yoluna atın, dosyaları değiştirin ve oyuna girin.
Oyun ayarlarından dili Türkçe seçin.
Bu reklama giriyor mu bilmiyorum ne olur ne olmaz silinmeden bakın bir.
Epic Games'te iade edebiliyor muyum hocam ona göre alacağım Epic'ten.
Steam ile aynı işliyor 2 saat oynama 2 hafta kütüphanede bulundurma.
Sağ olun hocam aldığımda yapacağım attığınız dosyadan yamayı.Oyunun dosya konumuna girip.Yama için.
HADES\Content
Yoluna atın, dosyaları değiştirin ve oyuna girin.
Oyun ayarlarından dili Türkçe seçin.
Bu reklama giriyor mu bilmiyorum ne olur ne olmaz silinmeden bakın bir.
Steam ile aynı işliyor 2 saat oynama 2 hafta kütüphanede bulundurma.
Epic Games'te Hades + OST 45 TL hocam al oyna. Tavsiye ediyorum.Merhaba, Hades 100 TL'lik indirime düşmüş bazı forumlarda alınır diye gördüm. Oyun 20-30 saat götürür mü ve oyun sarıyor mu?
Dracula 4
Üstün
Oyun götürür götürmesine ama ölüp ölüp tekrar en baştan başlamaya sabredemeyecekseniz almayın, Dead Cells gibi. 102 dakika oynadım ama hala ilk bölümdeyim, öldükçe güçleniyorsun ama. Birde 14 saatlik bir hikaye süresi var.Merhaba, Hades 100 TL'lik indirime düşmüş bazı forumlarda alınır diye gördüm. Oyun 20-30 saat götürür mü ve oyun sarıyor mu?
Sabrederim hocam. Sardıktan sonra isterse bitmesin oyun.Oyun götürür götürmesine ama ölüp ölüp tekrar en baştan başlamaya sabredemeyecekseniz almayın, Dead Cells gibi. 102 dakika oynadım ama hala ilk bölümdeyim, öldükçe güçleniyorsun ama. Bir de 14 saatlik bir hikaye süresi var.
Epic'te unutmuşlar sanırım o paketi güncellemeyi. O yüzden yararlanacağım hemen ondan.Epic Games'te Hades + ost 45 TL hocam al oyna. Tavsiye ediyorum.
Dracula 4
Üstün
Sarıyor ya, ben sabırsız birisiyim ama valla sabrederek oynuyorum.