irem
Başarılı
40 50 denemeÖlüyorsun, en baştan başlıyorsun. Ama her öldüğünde oyun sana daha kolay geliyor. 40-50 denemeden sonra zorlanmıyorsun.
40 50 denemeÖlüyorsun, en baştan başlıyorsun. Ama her öldüğünde oyun sana daha kolay geliyor. 40-50 denemeden sonra zorlanmıyorsun.
Maalesef, bu tür zamanınıza acımıyor... ama en sonunda gerçekten sarıyor.
DeadCells ortalama kaç saatte bitiriliyor?Arkadaşım MMORPG türüne hiç yanşma sen olur mu? Maalesef oyunlar zaman algısını yok ediyor. Mesela deadcels bitirmek için baştan sona bitirmen gerekiyor sonra en baştan başlaman gerekiyor. Bunu yaparken binlerce defa ölüyorsun.
World of Warcraft'ta bir bossu kesmek için 20 tane dallamayla 100 kere ölmek...Arkadaşım MMORPG türüne hiç yanşma sen olur mu? Maalesef oyunlar zaman algısını yok ediyor. Mesela deadcels bitirmek için baştan sona bitirmen gerekiyor sonra en baştan başlaman gerekiyor. Bunu yaparken binlerce defa ölüyorsun.
80-90 denmiş ama kötü oynarsanız 120 bulur.
World of Warcraft'ta bir bossu kesmek için 20 tane dallamayla 100 kere ölmek...
Arkadaşlar Rogue like türü beni pek sarmıyormuş. Epic Games'ten 50 TL'ye aldım ve pek oynayacağımı sanmıyorum fakat arada girerim sanırım. İade etmeli miyim?
50 liraya güzel oyunlar toplarsın Epic'te olmasından sorun yoksa, sevmiyorsan iade et gitsinArkadaşlar Rogue like türü beni pek sarmıyormuş. Epic Games'ten 50 TL'ye aldım ve pek oynayacağımı sanmıyorum fakat arada girerim sanırım. İade etmeli miyim?