Hades oynanır mı?

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Evet arkadaşlar. KCD bitirdim (ilk oyunu). Şimdi çok sevdiğim bir seri olan Mafia Old Country oynuyorum. Hades'e girdim bir işim çıktı daha sonra 5 dakika sonra çıktım. Açıkçası Mafia gibi oyunlar daha çekici geliyor ama Hades serisi de çok övüldüğü için denemek istiyorum. Direkt ana görev rush kaç saatte biter? Bitirme hastalığı var çünkü başlarsam yarım bırakamam. Bir de malum üst seviye bir monitör ve sistem olduğu için de 2026 yılında görselliğe ister istemez önem veriyorum, hele ki DLSS 4.5 ve M preset 4K Ultra ayarlarda muazzam ötesi oluyor. Geçenlerde hanım Mafia oynarken film izliyorum sandı, o derece bir görüntü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hades çok kaliteli bir roguelite ama sizin oyundan beklentiniz görüntü kaliteli ve anlaşılır hikayeler. Hades çok farklı ve türü için güzel bir grafik stiline sahip olsa da gerçekçi değil. Hades ek olarak oyundaki konuşmaları okuyup, Yunan mitolojisine ait bilgileriniz ile anlayabileceğiniz biraz efor gerektiren bir hikayeye sahip. Ben kesinlikle her "oyuncuyum" diyenin oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum ve öneririm.

Teşekkürler hocam. Daha Wukong'u vs. oynamadım ama biraz chill takılmak için Hades'i bitiririm. Sizce kaç saatte biter peki?

Hades yorar.

Şu aralar Cronos oynuyorum, öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hades çok güzel bir oyun ve kesinlikle oynanır ancak beklentinizi karşılayacağını sanmıyorum.

Hades değil de beklentinize göre Indiana Jones önerebilirim.
Onu bitirdim hocam ilk çıktığında.

Hades yorar.

Şu aralar Cronos oynuyorum, öneririm.

Silent Hill, RE, Dead Space ve bu tarz oyunları oynamıyorum hocam, teşekkür ederim. Genelde yayıncılardan izliyorum. Action-adventura tarzı. Dying Light 1-2 bitirdim ve zombi yetti Beast'ı da almadım. Hellblade 2 vs. oynadım. Hani oynarım ama Wukong, KCD gibi oyunlar varken saf korku tercih etmiyorum. En sevdiğim tarz Indiana Jones, Tomb Raider ve Mafia gibi oyunlar, ya da işte RDR2 vs.

Horizon 1-2, Avatar Frontiers Of Pandora, Stellar Blade, Star Wars Jedi 1-2. Bunlara da bir göz atabilirsiniz, oynamadıysanız.

Horizon 1-2, Avatar Frontiers Of Pandora, Stellar Blade, Star Wars Jedi 1-2. Bunlara da bir göz atabilirsiniz, oynamadıysanız.
Oynadım bakabilirim hocam. AC serisinden de Odyssey, Shadows bitirdim. Hepsi aynı zaten bakmıştım öyle YouTube üzerinden. AC Origins vardı başlamadan sildim. Sevdiğim bir tarz ama ancak yeni AC oyunlarını oynayabilirim.

Söylediklerinizi oynamadım ara ara gördüm hep ama sarar gibi duruyor. Özellikle Avatar'ı merak ediyordum. Görüntü çok iyi ama hikaye berbat diyenler vardı. Yine de ben şans vereceğim. TEşekkürler hocam.

Evet Avatar gerçekten öyle. Günümüz oyunlarında zaten öyle aman aman bir hikaye beklemek yalan oldu maalesef. Oynanış ve grafikle idare edeceğiz gibi duruyor uzun bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…