Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çıkaramazsınız, oyun zaten orada bitiyor. “Siper ile kuşatılmış” demek üst dünya rotası henüz oyuna eklenmiş değil demek.
Çıkaramazsınız, oyun zaten orada bitiyor. “Siper ile kuşatılmış” demek üst dünya rotası henüz oyuna eklenmiş değil demek.
Sana önereceğim uygulamalardan herhangi bir oyunda istediğin yere ne var ne yok bakıp görebilmeni sağlayacak bir taktik vereceğim. Bunu Assassin’s Creed oyunlarında çok yapıyordum.
Önce uygulamalar:
Plitch
Fling Trainer
WeMod
Varsa o oyunun Nexus Mod trainer’ı
Ayarın ismi ise noclip. İstediğin yere uçabiliyorsun, duvardan geçiyorsun; yerin altı, üstü hiç fark etmez. O oyunu hiç oynamadım ama çoğu oyunda bu ayar işe yarar.
Yani oyun oraya gitmenize izin vermiyor ama siz ille de gidip göreyim derseniz bu ayar hep işe yarar. Ama gidip orada yere basmayın; senkronizasyon sorunu veya başka hatalar verebilir. Oyunun izin vermediği kısımlarda havadan bakın. İyi oyunlar.
Önce uygulamalar:
Plitch
Fling Trainer
WeMod
Varsa o oyunun Nexus Mod trainer’ı
Ayarın ismi ise noclip. İstediğin yere uçabiliyorsun, duvardan geçiyorsun; yerin altı, üstü hiç fark etmez. O oyunu hiç oynamadım ama çoğu oyunda bu ayar işe yarar.
Merhaba arkadaşlar, Hades 2 oynuyorum 10 saattir ve 8 defadır Kronos'u kesiyorum, yani öldürüyorum ama hala yukarı çıkamadım. Siper ile kuşatılmış yazıyor. Yukarı nasıl çıkarım?
Yani oyun oraya gitmenize izin vermiyor ama siz ille de gidip göreyim derseniz bu ayar hep işe yarar. Ama gidip orada yere basmayın; senkronizasyon sorunu veya başka hatalar verebilir. Oyunun izin vermediği kısımlarda havadan bakın. İyi oyunlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
PC Uzmanı
Başarılı
Çıkaramazsınız, oyun zaten orada bitiyor. “siper ile kuşatılmış” demek üst dünya rotası henüz oyuna eklenmiş değil demek.
Nasıl çıkarım hocam, Kronos’u kaç defa daha öldürmem gerekli? Mesela Hades 1’de 10 defa Hades’i öldürünce oyun bitiyordu. Bunda kaç defa Kronos’u öldürünce biter?
Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkamazsınız diyorum ya, kaç defa öldürdüğünüz fark etmez. O harita henüz aktif değil, oraya gidemezsiniz.Nasıl çıkarım hocam, Kronos’u kaç defa daha öldürmem gerekli? Mesela Hades 1’de 10 defa Hades’i öldürünce oyun bitiyordu. Bunda kaç defa Kronos’u öldürünce biter?