Picky

Uzman
Selamlar. Daha önce oyuna bir kere başladım ancak ana hikayenin yanında yan görevler, açık dünyada yapılabilecek başka keşiflerden dolayı ana hikayeyi unutuyordum. Öte yandan yan görev de bırakmadan ilerlemek istediğim için hep bir kısır döngüde bir ikilemde kalıp oyunu bırakmıştım. Yeniden başlamak istiyorum ancak bu oyundan nasıl keyif alınır? Görevler ve hikaye açısından nasıl ilerlemek gerekir? RDR 2 gurmeleri tavsiye verebilirse sevinirim.

Selamlar. Daha önce oyuna bir kere başladım ancak ana hikayenin yanında yan görevler, açık dünyada yapılabilecek başka keşiflerden dolayı ana hikayeyi unutuyordum. Öte yandan yan görev de bırakmadan ilerlemek istediğim için hep bir kısır döngüde bir ikilemde kalıp oyunu bırakmıştım. Yeniden başlamak istiyorum ancak bu oyundan nasıl keyif alınır? Görevler ve hikaye açısından nasıl ilerlemek gerekir? RDR 2 gurmeleri tavsiye verebilirse sevinirim.

Challenge ve NPC'lerin verdiği görevlerle uğraşabilirsin avcılık, soygun, bitkilerle malzeme yapma vs derken bi süre daha götürür, hayvan avlayıp avcıdan kostümler yapabilirsin ve ya pearson'a satıp kampı süsleyebilirsin bot alıp çevrede ki ufak adalarda keşif yapabilirsin, atla karlı bölgelerde avcılık ve ya rastgele görevler denk geldiğinde yapılabilir hikayeyi bunlarla desteklersen fazlasıyla sarar bende 600+ saati geçip oynadım hala oynuyorum.

o ikilemden ve kısır döngüden kurtulmanın tek yolu şu Oyunu bitirilecek bir yapılacaklar listesi gibi görme. Sana net tavsiyem ne yaparsan yap Onur (Honor) seviyeni hep en yüksekte, beyazda tut. Hikayenin bütün ağırlığı, karakterin dönüşümü ve o gerçek Redemption hissi sadece High Honor oynarsan ortaya çıkıyor aksi halde oyunun yarısı eksik kalır. Bir de görevlere giderken arayüzü kapat, sinematik kamerayı aç ve acele etmeden bir Western filmi izler gibi oyna. Yan görevlere boğulma, kendini o sinematik akışa bırak, gerisi kendiliğinden gelir.

Öncelikle, oyunda dört tane altın haritasını bul; parasız oyunda tutunmak çok zor. Silahçıdan kemeri al ki cephanen yüksek olsun. Ana görevleri oynamıyorum; Fence’in (Çitçi) istediklerini yapmaya ve efsanevi hayvanları yakalamaya çalışıyorum.

Öncelikle, oyunda dört tane altın haritasını bul; parasız oyunda tutunmak çok zor. Silahçıdan kemeri al ki cephanen yüksek olsun. Ana görevleri oynamıyorum; Fence’in (Çitçi) istediklerini yapmaya ve efsanevi hayvanları yakalamaya çalışıyorum.
Ne olduğunu bilmiyorum ama bakıcam hocam. Altın külçe mi dediğiniz şey?

Açıklamış hocalarım zaten bende birkaç şey ekleyeyim.

Özetle iyi bir at olusn bağı yükseltin, açık dünyada gezin, onuru yüksek tutun (pek dert etmenize gerek yok) isteğe bağlı Arthur çadırı ve çanta yükseltmesi yapın ve silahçıdan kemer alın. Mod kuruyorsanız Stutter Fix modunu kurun, çünkü; özellikle Saint Denis civarı yaşanan Stutter sorununu düzeltiyor, linki ekte.
  • Bir tane iyi at bulunan; türkoman, missuori Fox gibi
  • Açık dünyada ki yan görev ve diğer etkinlikleri yapın
  • Altın bulun açıkcası çok gerek yok yanınızda daima 200 olsa yetiyor.
  • İstersen yavaş yavaş Pearson'dan çanta yükseltmesi yapabilirsin, ve birde Arthur çadırını yükselt hızlı seyahat açılsın fazla kullanma hızlı seyahati. Dengeli kullan çünkü az kullanmak at simülasyon yapıyor, fazla kullanmak da açık dünya etkinliklerini kısıtlıyor.
  • Fazla şunu yap bunu yap demeye gerek yok bir yerden sonra sıkıyor sadece hikaye oynamak isteyen kişiyi.
  • Onuru dert etmeyin ama yüksek olması iyidir.
  • Şu siteyi de kullanın ile yarar: https://rdr2map.com/

Ne olduğunu bilmiyorum ama bakıcam hocam. Altın külçe mi dediğiniz şey?
Ve karlı bölgeden Chapter 2 geçtiğinde beyaz arap atını al. Normal atlarla bir yerden yere gitmek gerçekten çile at hızlı oldu mu mesafeler uzun gelmiyor.

Yaparım hocam da ilk yazdığınızda harita olarak arattım da karşıma hep külçe yazan kaynaklar çıktı. O yüzden sordum külçeyi mi kast ettiniz diye.
burdakileri topla.

Son düzenleme: