Detaylar
Kim cevapladı?
2
29422
Ziyaretçi
RDR 2, sonra RDR 1.
Çünkü ilk oyunda John'u oynuyoruz, 2. oyunda John'dan öncesini anlatan Arthur'u.
Çünkü ilk oyunda John'u oynuyoruz, 2. oyunda John'dan öncesini anlatan Arthur'u.
RDR oynanmalı. Zamanında deneyimleyen herkes böyle oynadı. Sırf hikaye geriye gidiyor diye eski bir oyunu sonradan oynamak mantıksız.
RDR2 sonra RDR1.
RDR 2 diğer oyunun öncesi diye biliyorum. Oradan başlayın.
Hangi şekilde oynamak daha çok zevk verir?RDR oynanmalı. Zamanında deneyimleyen herkes böyle oynadı. Sırf hikaye geriye gidiyor diye eski bir oyunu sonradan oynamak mantıksız.
2
29422
Ziyaretçi
RDR2.
- Makaleler
- 4
Önce RDR 2, sonra RDR 1'i oynamak lazım. RDR 2 çok yavaş ilerleyen bir oyun, RDR ise hızlı. RDR 1'den RDR 2'ye geçerseniz kontroller çok ağır hissettirir.
Arkadaşlar kronolojik olarak olaya bakıp cevap vermiş ama bence burada tercih oyuncu yani kişi odaklı olmalı. Yani olağanın dışında ileri sıçramalı (flashforward) ve doğrusal olmayan (non-linear narrative) şaşırtmalı bir anlatım seviyorsanız çıktığı sırayla oynayabilirsiniz. Yok ben sürpriz sevmem, kronolojik ve olağan devam etsin derseniz arkadaşların belirttiği gibi önce ikinciyi sonra birinciyi oynayabilirsiniz.