80-100 hatta daha fazla saat bile oynanabilir. Bir açık dünya oyunu nasıl olmalı dersen, tam olarak böyle olmalı. Bazen ağır, sıkıcı gelebilir. Ama sadece ana görev oynayarak keyif alamazsın bu oyundan.
Detaylar
Kim cevapladı?Şimdi sana göre iyi olabilir. Bana göre kötü olabilir. 1158 saatim var. Ben kötü diyorum.
RamKokusuSeven
Becerikli
O zaman neden 1000 saat oynadınız?Şimdi sana göre iyi olabilir. Bana göre kötü olabilir. 1158 saatim var. Ben kötü diyorum.
Kayra342727
Uzman
Kötü bulduğunuz bir oyunu nasıl 1158 saat oynayabiliyorsunuz ki?Şimdi sana göre iyi olabilir. Bana göre kötü olabilir. 1158 saatim var. Ben kötü diyorum.
Oyuna sıkıcı veya oynamak istemiyorum demedim oyun güzel ancak bir arkadaşım bu oyunu 4 kez bitirdi ve "Oyunun hiçbir yerinde hiç sıkılmadım" diyordu zaten banada sürekli bu oyunu övüyordu diğer insanlarda sürekli övüyor oyunda at sürmek ve yürümek bile keyifli diyorlardı oyun güzel ancak abartılı büyük bir beklenti ile oyunu oynadığım için biraz hayal kırıklığına uğradım ben oyunu biraz daha değişik düşünüyordum ancak bana göre eksisi şu ki bir zamandan sonra atla sürekli koşmak sıkıcı geliyor görevlerde tekrara düşüyor gibi ancak chapter 3'ün sonlarına doğru aksiyonun biraz daha arttı özellikle chapter 3'ün sonu şahaneydi aklıma kazındı o son görev, Chapter 4'e yeni geçtim güzele benziyor göreceğim ancak beklediğim gibi çıkmadı tabi benim beklentim abartı olabilir.Sevmediyseniz oynamayın, neticesinde sizi bu konu hakkında zorlayamayız
Oyuna "sıkıcı" diyorsanız aksiyon oyunları seven birisiniz demektir. Ben de aynı şekilde RDR 2'yi çok oynamıyorum çünkü sıkılıyorum. Ancak RDR 2 günümüzde en iyi oyun olabilir. Grafikler, gerçekçilik, mekanikler. Hikâye olarak değil de açık dünya olarak oynasanız daha mantıklı olur. Ben de arada müzik açıp dağ turu yapıyorum.
Son düzenleme:
Bana göre oynanır dünyanın en kaliteli yapımlarından biri ancak.. gerçekçi oyun dünyası dışında elle tutulur pek bir şeyi yok bu yüzden bazı kesimlerin sıkılması da normal. Bazı insanlar gerçekçi bir oyun istemek yerine eğlenceli bir oyun istiyor ve RDR2 eğlenceli olmaktan epey uzak bir yapım.
Combat sığ ve tekrara düşmeye aşırı meyilli, çeşitlenmiyor, değişmiyor. Senin de bahsettiğin gibi görev dizaynı tek düze, tüm görevler başında 5dk boyunca birini takip edip dinlemekle geçiyor. Ubisoft takip görevleri yapınca firmanın batmasını dileyen oyuncular da nedense bu görev dizaynına kusursuz gözüyle bakıyor, bu da çok ilginç bir mesele. Hikaye ve senaryo genel hatlarıyla insanların abarttığı kadar iyi değil, herhangi bir vahşi batı hikayesi yani bu özel bir yanı yok, RDR2'nin hikayesini özel kılan tek şey var o da karakterlerin gerçekten çok iyi yazılmış ve oynanmış olması. Onun dışında senaryo vasat, herhangi bir çetenin hikayesi işte.
Ayrıca RDR2 bir rol yapma oyunu değil, rol yapma oyunu olmaktan çok uzak bir oyun.
Combat sığ ve tekrara düşmeye aşırı meyilli, çeşitlenmiyor, değişmiyor. Senin de bahsettiğin gibi görev dizaynı tek düze, tüm görevler başında 5dk boyunca birini takip edip dinlemekle geçiyor. Ubisoft takip görevleri yapınca firmanın batmasını dileyen oyuncular da nedense bu görev dizaynına kusursuz gözüyle bakıyor, bu da çok ilginç bir mesele. Hikaye ve senaryo genel hatlarıyla insanların abarttığı kadar iyi değil, herhangi bir vahşi batı hikayesi yani bu özel bir yanı yok, RDR2'nin hikayesini özel kılan tek şey var o da karakterlerin gerçekten çok iyi yazılmış ve oynanmış olması. Onun dışında senaryo vasat, herhangi bir çetenin hikayesi işte.
Ayrıca RDR2 bir rol yapma oyunu değil, rol yapma oyunu olmaktan çok uzak bir oyun.
Hocam oyun güzel aslında. Ben 3. kez başladım. Yan görevler ve tüm yabancı görevleri yaparak gidiyorum. Chapter 2'nin sonuna geldim. Adamlar karekter hareketlerini, en ince ayrıntısına kadar tasarladığı için karekterimizin hareket etmesi, oyunda at sürmemiz biraz ağır geliyor. Buda normal yani, adamlar gerçeğe uygun yapmış. O yüzden bu oyun aceleye getirilip, hızlı hızlı oynamaya çalışılacak bir oyun değil. Ağır ağır çevreyi kolaçan ederek, yan görevleride yaparak oynayabileceğin bir oyun aslında.Kötü bulduğunuz bir oyunu nasıl 1158 saat oynayabiliyorsunuz ki?
Oyuna sıkıcı veya oynamak istemiyorum demedim oyun güzel ancak bir arkadaşım bu oyunu 4 kez bitirdi ve "Oyunun hiçbir yerinde hiç sıkılmadım" diyordu zaten banada sürekli bu oyunu övüyordu diğer insanlarda sürekli övüyor oyunda at sürmek ve yürümek bile keyifli diyorlardı oyun güzel ancak abartılı büyük bir beklenti ile oyunu oynadığım için biraz hayal kırıklığına uğradım ben oyunu biraz daha değişik düşünüyordum ancak bana göre eksisi şu ki bir zamandan sonra atla sürekli koşmak sıkıcı geliyor görevlerde tekrara düşüyor gibi ancak chapter 3'ün sonlarına doğru aksiyonun biraz daha arttı özellikle chapter 3'ün sonu şahaneydi aklıma kazındı o son görev, Chapter 4'e yeni geçtim güzele benziyor göreceğim ancak beklediğim gibi çıkmadı tabi benim beklentim abartı olabilir.
Hocam ben aslında RDR 2'nin görevlerini çok çok beğenmedim. Bu oyunun açık dünya tarafını, açık dünyada yer alan NPC'lerin en ince ayrıntısına kadar işlenmesini daha çok beğendim. Adamlar yaşayan, canlı bir açık dünya sunuyor bize. Hikayenin yanı sıra oyunun açık dünya tarafını daha çok beğendim. NPC yapay zekaları, NPC animasyonları filan çok kaliteli.Bana göre oynanır dünyanın en kaliteli yapımlarından biri ancak.. gerçekçi oyun dünyası dışında elle tutulur pek bir şeyi yok bu yüzden bazı kesimlerin sıkılması da normal. Bazı insanlar gerçekçi bir oyun istemek yerine eğlenceli bir oyun istiyor ve RDR2 eğlenceli olmaktan epey uzak bir yapım.
Kayra342727
Uzman
Chapter 4'e geldimde oyun chapter 4 sonrası akıyor resmen aşık oldum haklısınız bu arada ben sürekli görev yaparak ilerliyordum az keşif yapayım diyince beklediğimden daha iyi şeylerle karşılaştım inanılmaz detaylı bir oyun.Hocam oyun güzel aslında. Ben 3. kez başladım. Yan görevler ve tüm yabancı görevleri yaparak gidiyorum. Chapter 2'nin sonuna geldim. Adamlar karekter hareketlerini, en ince ayrıntısına kadar tasarladığı için karekterimizin hareket etmesi, oyunda at sürmemiz biraz ağır geliyor. Buda normal yani, adamlar gerçeğe uygun yapmış. O yüzden bu oyun aceleye getirilip, hızlı hızlı oynamaya çalışılacak bir oyun değil. Ağır ağır çevreyi kolaçan ederek, yan görevleride yaparak oynayabileceğin bir oyun aslında.
Hocam ben aslında RDR 2'nin görevlerini çok çok beğenmedim. Bu oyunun açık dünya tarafını, açık dünyada yer alan NPC'lerin en ince ayrıntısına kadar işlenmesini daha çok beğendim. Adamlar yaşayan, canlı bir açık dünya sunuyor bize. Hikayenin yanı sıra oyunun açık dünya tarafını daha çok beğendim. NPC yapay zekaları, NPC animasyonları filan çok kaliteli.
Keşif yaparak gidin hocam, ana görev odaklı gitmeyin. Yan görevler ve yabancı görevleride yaparak hareket edin. O zaman oyunun dünyasına daha iyi girersiniz. Ayrıca bazı yan görevler, Chapter 6'dan filan yapılamıyor. O yüzden yan görevleride kaçırmamak için yan görev+ana görev ağırlıklı giderseniz yan görevleride kaçırmamış olursunuz. Yan görevlerin çok derin hikayesi yok ama eğlendiriyor insanı. Arada kaliteli olanlarıda var. Zaten görevlerin süresi çok uzun değil.Chapter 4'e geldimde oyun chapter 4 sonrası akıyor resmen aşık oldum haklısınız bu arada ben sürekli görev yaparak ilerliyordum az keşif yapayım diyince beklediğimden daha iyi şeylerle karşılaştım inanılmaz detaylı bir oyun.
ElderAssassin
Yetkin
1158 saat oynamışsın ama sonuç senin için "kötü" ise üzülerek söylüyorum ki vaktini boşa harcamışsın.Şimdi sana göre iyi olabilir. Bana göre kötü olabilir. 1158 saatim var. Ben kötü diyorum.
Bu oyunu, FPS oyunu gibi oynamak yerine Film izliyormuş gibi oynayan insanlar zevk alır ancak.
Kayra342727
Uzman
Bu oyunu oynamayıp bitirmeyen ben oyun oynadım demesin ben böyle bir başyapıt görmedim.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-