Yorumlarda öneriler neden böyle anlamadım ama hiçbirini dikkate almanıza gerek yok. Ne hazine toplamak, ne avcılık oyunda hiçbir anlam ifade etmeyen aktiviteler ve açıkçası o ortamı, atmosferi ve set-up'ı sevmiyorsanız sizi oyundan soğutabilecek aktiviteler. Bir kere oyunda para kazanmak çok basit ve parayı bitirmek ise çok zor. Oyunda para vereceğin en pahalı şey at, atın da en iyisi açık dünyada ücretsiz bir şekilde bulunuyor zaten git onu al. Ana görevlerde oyunun sana verdiği para korkunç yüksek hazineye ne gerek var.

Avcılıkla çeşitli ekipmanlar üretip karakterini daha nitelikli yapabiliyorsun ancak oyun o kadar basit ki bunların hiçbirisine ihtiyacın yok, çok zor öldüğün bir oyun RDR2 zaten. Siper almayıp düşmanların üzerine koşa koşa gitmediğin sürece oyunda ölmen çok zor. Ee hal böyle olunca avcılıkla edindiğin hiçbir şeye ihtiyacın da kalmıyor.

Ayrıca tüm bu önerilerin senin sorunla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Benim sana tavsiyem önce etrafındaki yan görevleri tamamlayıp daha sonra ana göreve gitmen, bu kadar basit aslında çok kasmana gerek yok. Dünyanın en basit oyunlarından biri zaten RDR2 öyle çok etraflıca düşünmene gerek yok.

Ek olarak, RDR2 bir rol yapma oyunu değil, RDR2 her şeyiyle rol yapmaktan çok uzak, hatta rol yapma oyunu olmamak için çabalayan bir oyun.