tugrul

Yetkin
Yer
İstanbul, TR
Arkadaşlar selam, bu "Hades" oyununu oynamayı çok istiyorum fakat görüntü açısı biraz tuhafıma gidiyor ona alışayım diyorum bu sefer İngilizce olduğundan yazıları falan pek verimli anlayamıyorum, hadi onu da tamam dedik oyunun mantığını hiç anlamadım. Sürekli bir kapılardan geçiyoruz, bir şeyler oluyor falan. Bunu modlayabiliyor muyuz? Türkçe dil dışında tabii. (Önerdiğiniz yama varsa onu da alabilirim) Bunun dışında sanırım öldükçe baştan başladığımız türden bir oyun özellikle bunu kaldığımız yerden devam edecek şekilde modlama gibi şansımız var mı?

Oyunun teması ölüp ölüp baştan doğmanız üzerinze. Öldüğünüz yerden devam ederseniz oyunu oynamanızın bir anlamı yok. Çünkü her ölüp baştan başladığınızda yeni olaylarla ve kişilerle karşılaşıyorsunuz.

Oyuna kaldığın yerden devam edemezsin çünkü oyunun ana sistemi bu, öldükçe ilerlersin. Aynı Dead Cells gibi buna Rogue like türü denir. Oyunu tekte bitirmen imkansız fakat öldükçe daha fazla içeriği açarsın.

Oyunun teması ölüp ölüp baştan doğmanız üzerinze. Öldüğünüz yerden devam ederseniz oyunu oynamanızın bir anlamı yok. Çünkü her ölüp baştan başladığınızda yeni olaylarla ve kişilerle karşılaşıyorsunuz.
Oyunun olayı o bölgeden kaçmak. Kat kat ilerliyorsun. Ölünce en başından başlıyorsun. Öldükçe yeni şeyler açıyorsun ve bir yandan da daha iyi oynamaya başlıyorsun.

Oyun çok iyi şahsen.
Ek olarak başka içerikler ekleniyorsa iyiymiş o zaman, teşekkür ederim.

Oyuna kaldığın yerden devam edemezsin çünkü oyunun ana sistemi bu öldükçe ilerlersin. Aynı Dead Cells gibi buna Rogue like türü denir. Oyunu tekte bitirmen imkansız fakat öldükçe daha fazla içeriği açarsın.
Tekte bitirmem gerekiyor gibi hissediyorum o yüzden 2-3 defa başlayıp ölünce bırakmıştım, bir daha deneyeyim. Teşekkürler hepinize.

Ek olarak başka içerikler ekleniyorsa iyiymiş o zaman, teşekkür ederim.

Tekte bitirmem gerekiyor gibi hissediyorum o yüzden 2-3 defa başlayıp ölünce bırakmıştım, bir daha deneyeyim. Teşekkürler hepinize.

Bu tarz oyunlar ilk başta sıkıcı geçer fakat ilerledikçe combat sistemi bile gelişir. En basitinden Hades'den spoiler vermemek için Dead Cells'den bir örnek vereyim.
Oyunun başında eğitmen bir kadın var ve gelişip öldükçe belli bir yerden sonra o kadının kemiklerinin kaldığını fark edeceksin ve ondan bir item alıyorsun.

Arkadaşlar selam, bu "Hades" oyununu oynamayı çok istiyorum fakat görüntü açısı biraz tuhafıma gidiyor ona alışayım diyorum bu sefer İngilizce olduğundan yazıları falan pek verimli anlayamıyorum, hadi onu da tamam dedik oyunun mantığını hiç anlamadım. Sürekli bir kapılardan geçiyoruz, bir şeyler oluyor falan. Bunu modlayabiliyor muyuz? Türkçe dil dışında tabii. (önerdiğiniz yama varsa onu da alabilirim) bunun dışında sanırım öldükçe baştan başladığımız türden bir oyun özellikle bunu kaldığımız yerden devam edecek şekilde modlama gibi şansımız var mı?

Sinnerclownun Hades için yaptığı Türkçe yamayı deneyebilirsiniz.

Kaldığınız yerden devam etmek aşırı saçma olur, doğup doğup ölürsünüz başta, amaç zaten ölmek ve gelişmek oyunda olay örgüsü de ona göre şekillendirilmiş öldüğünüzde değişiyor çoğu şey.