syuraa

Çalışkan
Şubat sonunda hesabıma 5 dolar yüklemiştim. Sonrasında para yüklemek istediğimde "kartınız reddedildi" hatası veriyor ama Play Store'da geçiyor kart. Destek açtım fakat alakasız şeyler yazıldı. Hadi hesabımı yükseltmedim, bundan dolayı olabilir mi? Ama o zaman hiç kabul etmezdi. Bütün Hadi uygulamasındaki ayarlara baktım, işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şubat sonunda hesabıma 5 dolar yüklemiştim. Sonrasında para yüklemek istediğimde "kartınız reddedildi" hatası veriyor ama Play Store'da geçiyor kart. Destek açtım fakat alakasız şeyler yazıldı. Hadi hesabımı yükseltmedim, bundan dolayı olabilir mi? Ama o zaman hiç kabul etmezdi. Bütün hadi uygulamasındaki ayarlara baktım, işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet ön ödemeli kartlar onaylı olmak zorunda eğer istemiyorsan Trendyol Hepsiburada üzerinden al Steam CD key böyle yerler onaysız kart alışveriş yapabiliyor.

Artı kyasa gereği bu tarz banka/ön ödemeli kart için açılan hesaplar onaylı olması gerekmekte. Ben mesela 1,5 senedir onaysız şekilde Nays hesabı kullandım ve neredeyse hiçbir işlem yapamamıştım: Para çekme, yükleme, aktarma...

Şubat sonunda hesabıma 5 dolar yüklemiştim. Sonrasında para yüklemek istediğimde "kartınız reddedildi" hatası veriyor ama Play Store'da geçiyor kart. Destek açtım fakat alakasız şeyler yazıldı. Hadi hesabımı yükseltmedim, bundan dolayı olabilir mi? Ama o zaman hiç kabul etmezdi. Bütün Hadi uygulamasındaki ayarlara baktım, işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Normal banka kartı öneririm.

Bu sorun bende yaklaşık 1 yıl önce olmuştu. Hadi hesabını onaylayarak çözmüştüm. Geçenlerde de Epic Games'te oldu. Oradaki sorunu da kullandığım sanal kartı kapatıp yenisini açarak çözdüm. Onaylama yapınca e-Devlet'te "banka üyelikleri" gibi bir bölüm vardı, orada gözükmeye başlıyor. Bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bende yaklaşık 1 yıl önce olmuştu. Hadi hesabını onaylayarak çözmüştüm. Geçenlerde de Epic Games'te oldu. Oradaki sorunu da kullandığım sanal kartı kapatıp yenisini açarak çözdüm. Onaylama yapınca e-Devlet'te "banka üyelikleri" gibi bir bölüm vardı, orada gözükmeye başlıyor. Bilginiz olsun.

Hocam onaylattırsam kalıcı olur mu? Papara'ya çok güvenerek yaptırmıştım, kapandı; açılacak gibi de durmuyor sanırım. Banka kartı olunca veliye bildirim gidiyormuş filan, orası beni korkutuyor. İndirimlerde bayağı oyun alıyorum çünkü bir anda hepsini harcama geçmişinde görürlerse hoş karşılamazlar. Bildirimleri kapatma gibi bir olay var mı?

Steam'de geçen banka kartları nedir? Bu konuda pek bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onaylattırsam kalıcı olur mu Papara'ya çok güvenerek yaptırmıştım kapandı açılacak gibi de durmuyor sanırım. Banka kartı olunca veliye bildirim gidiyormuş filan orası beni korkutuyor, indirimlerde bayağı oyun alıyorum çünkü bir anda hepsini harcama geçmişinde görürlerse hoş karşılamazlar. Bildirimleri kapatma gibi bir olay var mı?

Yaşınız 18'in üstündeyse bildirim gitmiyor olması lazım. Ben 18 yaşımdayken açtım ve bildirim gitmedi. Hadi bence uzun bir süre daha aktif olur. Banka gibi bir şey çünkü bildiğim kadarıyla. Güvenilirlik konusunda bir şey diyemeyeceğim.