• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Hadi kartı internette kullanmak için kimlik doğrulaması gerekli mi?

erennugr

Uzman
Merhaba Hadi kart almayı düşünüyorum. Normalde ininal kullanıyordum. Sorunsuz ama kapatıldı. Şimdi ise kimlik doğrulaması istemeden internet alışverişi yapabileceğim bir kart arıyordum, karşıma Hadi kart çıktı. internet alışverişi yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Birkaç aydır kullanıyorum kısıtlıda olsa kullanabiliyosun. Örneğin Amazon'da geçmiyor ama Steam,Epic Games gibi yerlerde geçiyor.

Evet kullanabilirsiniz ama bazen saçma kısıtlamaları olabiliyor. Eskiden Amazon'da geçiyordu sonrasında ise nedense olmadı. Geçen aylarda ise Microsoft Store üzerinden oyun alacaktım sürekli "ödemeniz reddedildi hatası verdi" sonrasında ise kendiliğinden düzeldi.

Onun dışında uygulama içerisinde adınıza özel kredi kartıda talep edebiliyorsunuz. Eğer aylık geliriniz iyi ve diğer bankalarda kredi notunuz yüksekse ona göre size güzel bir limit belirliyor kullanıma görede notunuzu yükseltip azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…