Ranchen 3 Başarılı Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 439 Çözümler 1 Beğeniler 98 23 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, bu gamepad için driver indirdim fakat ne oyunda ne driver sınama yerinde sağ titreşim çalışmıyor fakat sol çalışıyor.
Merhaba arkadaşlar, bu gamepad için driver indirdim fakat ne oyunda ne driver sınama yerinde sağ titreşim çalışmıyor fakat sol çalışıyor.
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.682 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.590 8 Nisan 2025 #2 Ranchen dedi: Merhaba arkadaşlar, bu gamepad için driver indirdim fakat ne oyunda ne driver sınama yerinde sağ titreşim çalışmıyor fakat sol çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ucuz ve kalitesiz bir gamepad, çift titreşim motoru bile yoktur onda diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Ranchen dedi: Merhaba arkadaşlar, bu gamepad için driver indirdim fakat ne oyunda ne driver sınama yerinde sağ titreşim çalışmıyor fakat sol çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ucuz ve kalitesiz bir gamepad, çift titreşim motoru bile yoktur onda diye tahmin ediyorum.