Bütçe
Sınırsız

Neareine

Yetkin
Yer
İstanbul
Herkese merhaba,

Bu konuyla alakalı hiç bilgim olmadığı için kusura bakmayın.
Ana amacım kasadaki fanların tüm ışıklarının senkron bir şekilde açılıp yanması. Bunun için uzatma kablo türleri nedir, ne destekler hangisi uyar, kaliteli olması gerekir mi? Sizden bilgi rica ediyorum.
Pahalı bir ücreti olacağını da düşünmüyorum ama fiyat konusunda da hiçbir sınırım yok.

Kasa HAF700EVO ve bunun içinde kontrolcü var. Ancak kontrolcü yukarıda olduğu için oraya fanların kabloları yetişmiyor. Anakarta takıyorum.
Anakartım ROG X870E-E Gaming Wi-Fi. bunun üzerine ben bağlamak istemiyorum çünkü ışıklar bilgisayar açılırken ve açıldığında gidip geliyor ve hafızadaki ayara çok geç oturuyor. Ayrıca bu anakarta mı özgü ya da Armoury Crate özelliği mi bilmiyorum ama saçma şekilde parlaklık ayarı yapılamıyor.

HAF700EVO ile ayarlı fanlarda böyle bir sorun yok. Düğmeye bastığım an ne ise o şekilde açılıyor.

Destekleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasa var bunu kullanmaktayım. Sorun da yaşamadım.

Çok teşekkür ederim. Sipariş verildi. :)

Ekran görüntüsü 2025-08-30 150902.webp

Hazır bir HAF700EVO kullanıcısı bulmuşken bir şey daha sorabilir miyim size, ben bu masterplus+ programını açınca mouse donuyor oyunlarda 2 senedir bu böyle düzelmiyor :D sizde de böyle mi?

Evet bende de oluyordu donma. Onun sebebi ortasındaki ekran göstergesi yapıyor bundan dolayı devre dışı bıraktım. Bayağıdır driver bekledim düzelir belki diye tabii bakmadım da hiç. Demek ki düzelmemiş.

Evet bende de oluyordu donma. Onun sebebi ortasındaki ekran göstergesi yapıyor bundan dolayı devre dışı bıraktım. Bayağıdır driver bekledim düzelir belki diye tabii bakmadım da hiç. Demek ki düzelmemiş.

Düzelmedi maalesef ama ben şöyle yapıyordum o LCD ekrandan bahsediyorsunuz sanırım. Oraya istediğim görseli yükleyip bırakıyorum veya güncel saat detayını göstermesini ayarlıyorum. Masterplus+ programını açık kalmayacak şekilde kapatıyordum ve donma olmuyordu. Ön LCD ekranda en son ne seçili kaldıysa öyle kalıyordu bende.

Bir programı daha var mış masterctrl'ydi galiba, onu da denedim yine olmadı.

Düzelmedi maalesef ama ben şöyle yapıyordum o LCD ekrandan bahsediyorsunuz sanırım. Oraya istediğim görseli yükleyip bırakıyorum veya güncel saat detayını göstermesini ayarlıyorum. Masterplus+ programını açık kalmayacak şekilde kapatıyordum ve donma olmuyordu. Ön LCD ekranda en son ne seçili kaldıysa öyle kalıyordu bende.

Bir programı daha var mış masterctrl'ydi galiba, onu da denedim yine olmadı.

Doğrudur ancak ben tekrardan çalıştırmayı düşünmedim. Kasayı tercih sebebim alanının iyi olmasıydı daha çok. Tabii daha kullanışlı olsaydı iyi olabilirdi ancak çok da sorun etmiyorum.