Esenlikler arkadaşlar. Elimde bir PS3 var, paketlemesine ne kadar dikkat etmiş olsam da taşınırken küçük bir kısmı çatlayıp kırılmış. Daha önceden kalan şeyler de var zaten. PS3'le işim olmadığı için hiç açıp kullanmıyorum ve güç kablosunu bile yanımda getirmemişim. Kaç GB olduğunu bile hatırlamıyorum, bir güç kablosu alıp bakacağım. HDD takılıydı, 320 ya da 500 GB olması lazım. İkisine göre bir yorum yaparsanız sevinirim. Sadece bir tane kolu var. Kutulu olarak da Dark Souls II, Grand Theft Auto V, Call of Duty Black Ops, Red Dead Redemption ve Minecraft Story Mode var. Yeni bir işlemci almak için para biriktiriyorum, zaman bulursam burada konu açıp satışa çıkaracağım.
Size şunu söyleyebilirim, piyasa hakkında bir fikrim yok eski yahut yeni konsolların hiçbirini takip etmiyorum. Satış yaparken ne ölü fiyatından (enayi denmeyecek taktirde) ne de bu kadar eski bir cihaz için uçuk fiyattan olmayacak şekilde bir ortalama belirtin lütfen. Playstation piyasasına hakim ve bu işten anlayan arkadaşlar yaparsa sevinirim. Kozmetik hasarların ciddiyetine ve durumuna göre de fiyattan düşün ve ederi nedir bunu belirtin. Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Size şunu söyleyebilirim, piyasa hakkında bir fikrim yok eski yahut yeni konsolların hiçbirini takip etmiyorum. Satış yaparken ne ölü fiyatından (enayi denmeyecek taktirde) ne de bu kadar eski bir cihaz için uçuk fiyattan olmayacak şekilde bir ortalama belirtin lütfen. Playstation piyasasına hakim ve bu işten anlayan arkadaşlar yaparsa sevinirim. Kozmetik hasarların ciddiyetine ve durumuna göre de fiyattan düşün ve ederi nedir bunu belirtin. Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.