Makaleler
49
Yer
TR
Esenlikler arkadaşlar. Elimde bir PS3 var, paketlemesine ne kadar dikkat etmiş olsam da taşınırken küçük bir kısmı çatlayıp kırılmış. Daha önceden kalan şeyler de var zaten. PS3'le işim olmadığı için hiç açıp kullanmıyorum ve güç kablosunu bile yanımda getirmemişim. Kaç GB olduğunu bile hatırlamıyorum, bir güç kablosu alıp bakacağım. HDD takılıydı, 320 ya da 500 GB olması lazım. İkisine göre bir yorum yaparsanız sevinirim. Sadece bir tane kolu var. Kutulu olarak da Dark Souls II, Grand Theft Auto V, Call of Duty Black Ops, Red Dead Redemption ve Minecraft Story Mode var. Yeni bir işlemci almak için para biriktiriyorum, zaman bulursam burada konu açıp satışa çıkaracağım.

Size şunu söyleyebilirim, piyasa hakkında bir fikrim yok eski yahut yeni konsolların hiçbirini takip etmiyorum. Satış yaparken ne ölü fiyatından (enayi denmeyecek taktirde) ne de bu kadar eski bir cihaz için uçuk fiyattan olmayacak şekilde bir ortalama belirtin lütfen. Playstation piyasasına hakim ve bu işten anlayan arkadaşlar yaparsa sevinirim. Kozmetik hasarların ciddiyetine ve durumuna göre de fiyattan düşün ve ederi nedir bunu belirtin. Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.

1728922006064.webp

1728922100235.webp

1728922016390.webp

1728922024318.webp

1728922040176.webp

1728922066965.webp

1728922071632.webp

1728922142405.webp

1728922199445.webp
1728922161224.webp

1728922211053.webp

Yayındayız, hoop CD bozulması 0.5 saniye yani bendeyken çalışıyordu, bunu internette daha pahalıya satarsın ama ben senden 300 liraya alırım oyunları da 50 TL'den alırız, hoop bir dakika yemek söylemişler, hoop ses kaydı yapılıyor.
Açıkcası temiz PS3 konsoluma 1500 tl teklif edicek onu orada döverim. :D

Açıkcası temiz PS3 konsoluma 1500 tl teklif edicek onu orada döverim. :D
Adam ölücü resmen ya. Hayır konsoldan anlayan bir adam değilim ama tavırları beni bitiriyor😀

Ben pahalı lensler ve makine gövdeleri alıp sattım cok defa, fotoğrafci alemi de çok ölücü ve abarti fiyattan satan adam dolu. Makine, konsol ve telefonu asla esnafa satmayacaksin. Bireysel satışlar daha güvenilir ve fiyatları orantılı en azından.

Hocam kendisini severim ancak kar yapması gerektiği için çok düşükten alıyor kendisi. 2000TL'ye PS2, PS4 ve birkaç tane orijinal oyun almışlığı var. Sarı siteden satması çok daha mantıklı olur.
Hocam öyle yapacağım zaten. Piyasadan anlayan birisi bu kozmetik kusurlar ne kadara mal olur onu bir belirtse, ortalama fiyata göre önce burada konu açıp sonrasında da sarı sitede de ilan açacağım.

Esenlikler arkadaşlar. Elimde bir PS3 var, paketlemesine ne kadar dikkat etmiş olsam da taşınırken küçük bir kısmı çatlayıp kırılmış. Daha önceden kalan şeyler de var zaten. PS3'le işim olmadığı için hiç açıp kullanmıyorum ve güç kablosunu bile yanımda getirmemişim. Kaç GB olduğunu bile hatırlamıyorum, bir güç kablosu alıp bakacağım. HDD takılıydı, 320 ya da 500 GB olması lazım. İkisine göre bir yorum yaparsanız sevinirim. Sadece bir tane kolu var. Kutulu olarak da Dark Souls II, Grand Theft Auto V, Call of Duty Black Ops, Red Dead Redemption ve Minecraft Story Mode var. Yeni bir işlemci almak için para biriktiriyorum, zaman bulursam burada konu açıp satışa çıkaracağım.

Size şunu söyleyebilirim, piyasa hakkında bir fikrim yok eski yahut yeni konsolların hiçbirini takip etmiyorum. Satış yaparken ne ölü fiyatından (enayi denmeyecek taktirde) ne de bu kadar eski bir cihaz için uçuk fiyattan olmayacak şekilde bir ortalama belirtin lütfen. Playstation piyasasına hakim ve bu işten anlayan arkadaşlar yaparsa sevinirim. Kozmetik hasarların ciddiyetine ve durumuna göre de fiyattan düşün ve ederi nedir bunu belirtin. Yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Eğer konsol crackliyse 3500-4000 TL arasına alıcı bulabilirsiniz. Cihazın altında yazan CECH-3004A modeli de 160 veya 320 GB HDD kapasitesine sahip olabilir (sonradan HDD takılmadıysa). Son olarak altta ki vida kapaklarından ikisinin olmadığı görünüyor galiba konsol açılmış. Oyunları da 200-400 arasına tekli olarak satabilirsiniz. Gamepad orijinalse, oyunları da konsolla beraber satacaksanız, minimum 4000 TL yazmanızı öneririm.

Kaynak aldığım site: SKU Models - PS3 Developer wiki

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-14 194216.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-14 194216.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 69