Aksoy 1

Becerikli
Arkadaşlar selam, Windows 10'un güncelleme alan sürümleri veya önerebileceğiniz işletim sistemi var mı?
ISO dosyalarını atarsanız mutlu olurum.
  • Çizim programlarını açabilen
  • Vanguard - anti cheat gibi yazılıma sahip oyunlarda sorun çıkarmayan
  • Arka planda Windows 11 gibi bellek yemeyen

Arkadaşlar selam, Windows 10'un güncelleme alan sürümleri veya önerebileceğiniz işletim sistemi var mı?
  • Çizim programlarını açabilen
  • Vanguard - anti cheat gibi yazılıma sahip oyunlarda sorun çıkarmayan
  • Arka planda Windows 11 gibi bellek yemeyen

Windows 10 sadece güvenlik güncelleştirmelerini alıyor. Onun dışında bir şey aldığı yok sanırım. Son olarak FACEIT oynuyorsanız Windows 10'da biraz kötü çalışıyor diye duymuştum. Oynamıyorsanız da düz 10 kurup geçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kurup çeşitli araçlarla hafifletmek en mantıklısı. Windows 10'un güncelleme desteği bitti. Genişletilmiş güncelleme seçeneği var da değmez.

Temiz Windows 11 kurup bu videodaki adımları yapın.

Windows 10 sadece güvenlik güncelleştirmelerini alıyor. Onun dışında bir şey aldığı yok sanırım. Son olarak FACEIT oynuyorsanız Windows 10'da biraz kötü çalışıyor diye duymuştum. Oynamıyorsanız da düz 10 kurup geçin.
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 sürümü varmış o dikkatimi çekti

Store veya uygulamalarını kullanmayacaksanız LTSC 21H2 kurabilirsiniz.
Normalde (yamasız veya modifikasyonsuz) bu sürüm 22H2 olmaz fakat uzun süre güvenlik güncelleştirmesi alır.
Dilerseniz Windows 11 LTSC 24H2 de kullanabilirsiniz. Onu uzun süre kullanıyorum, store uygulamalarına ihtiyacım olmadığı için de memnunum.

Store veya uygulamalarını kullanmayacaksanız LTSC 21H2 kurabilirsiniz.
Normalde (yamasız veya modifikasyonsuz) bu sürüm 22H2 olmaz fakat uzun süre güvenlik güncelleştirmesi alır.
Dilerseniz Windows 11 LTSC 24H2 de kullanabilirsiniz. Onu uzun süre kullanıyorum, store uygulamalarına ihtiyacım olmadığı için de memnunum.
Tek komut ile Store kuruluyor ve 22H2 güncelleme paketi ile manuel olarak kurulabiliyor; o zaman çok daha iyi oluyor.

• Çizim programlarını açabilen.
  • Vanguard - anti cheat gibi yazılıma sahip oyunlarda sorun çıkarmayan.
  • Arka planda Windows 11 gibi bellek yemeyen.

Windows X Lite benim şimdiye dek deneyim ettiğim en iyisi.

Güncel işlemcin varsa 11 kur. Windows 10 bu verimlilik/performans çekirdekleri olayında çok iyi değil, desteklenmiyor.