Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.079 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 18 Mart 2024 #1 Uzun zamandır beklediğimiz XenForo 2.3 güncellemesiyle ilgili haftaya yeni bilgiler geliyor. XF2.3 feedback and comments I am genuinely concerned that something awful has happened to someone in the dev team. Hopefully not lightning again. xenforo.com Biz de bu sürüme çıktıktan çok kısa bir süre sonra geçmeyi planlıyoruz zira yeni özellikler geliyor.
Uzun zamandır beklediğimiz XenForo 2.3 güncellemesiyle ilgili haftaya yeni bilgiler geliyor. XF2.3 feedback and comments I am genuinely concerned that something awful has happened to someone in the dev team. Hopefully not lightning again. xenforo.com Biz de bu sürüme çıktıktan çok kısa bir süre sonra geçmeyi planlıyoruz zira yeni özellikler geliyor.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 18 Mart 2024 #2 Recep Baltaş dedi: Uzun zamandır beklediğimiz XenForo 2.3 güncellemesiyle ilgili haftaya yeni bilgiler geliyor. XF2.3 feedback and comments I am genuinely concerned that something awful has happened to someone in the dev team. Hopefully not lightning again. xenforo.com Biz de bu sürüme çıktıktan çok kısa bir süre sonra geçmeyi planlıyoruz zira yeni özellikler geliyor. Genişletmek için tıkla... Forumdaki fotoğraf içeriklerinin webpye sıkıştırılması hakkında bir fikir hatırlıyordum sanki, o da gerçekleşecek mi acaba?
Recep Baltaş dedi: Uzun zamandır beklediğimiz XenForo 2.3 güncellemesiyle ilgili haftaya yeni bilgiler geliyor. XF2.3 feedback and comments I am genuinely concerned that something awful has happened to someone in the dev team. Hopefully not lightning again. xenforo.com Biz de bu sürüme çıktıktan çok kısa bir süre sonra geçmeyi planlıyoruz zira yeni özellikler geliyor. Genişletmek için tıkla... Forumdaki fotoğraf içeriklerinin webpye sıkıştırılması hakkında bir fikir hatırlıyordum sanki, o da gerçekleşecek mi acaba?
5 5350 Çalışkan Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 96 Beğeniler 66 18 Mart 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Uzun zamandır beklediğimiz XenForo 2.3 güncellemesiyle ilgili haftaya yeni bilgiler geliyor. XF2.3 feedback and comments I am genuinely concerned that something awful has happened to someone in the dev team. Hopefully not lightning again. xenforo.com Biz de bu sürüme çıktıktan çok kısa bir süre sonra geçmeyi planlıyoruz zira yeni özellikler geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu sürümün ne farkı var ki?
Recep Baltaş dedi: Uzun zamandır beklediğimiz XenForo 2.3 güncellemesiyle ilgili haftaya yeni bilgiler geliyor. XF2.3 feedback and comments I am genuinely concerned that something awful has happened to someone in the dev team. Hopefully not lightning again. xenforo.com Biz de bu sürüme çıktıktan çok kısa bir süre sonra geçmeyi planlıyoruz zira yeni özellikler geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu sürümün ne farkı var ki?
KS KS Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.079 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 18 Mart 2024 #4 29 dedi: Forumdaki fotoğraf içeriklerinin webpye sıkıştırılması hakkında bir fikir hatırlıyordum sanki, o da gerçekleşecek mi acaba? Genişletmek için tıkla... Disk alanımıza bağlı olarak muhtemel. Ayrıca sayfaların yüklenme hızını artırıyor.
29 dedi: Forumdaki fotoğraf içeriklerinin webpye sıkıştırılması hakkında bir fikir hatırlıyordum sanki, o da gerçekleşecek mi acaba? Genişletmek için tıkla... Disk alanımıza bağlı olarak muhtemel. Ayrıca sayfaların yüklenme hızını artırıyor.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 18 Mart 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Disk alanımıza bağlı olarak muhtemel. Ayrıca sayfaların yüklenme hızını artırıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
Recep Baltaş dedi: Disk alanımıza bağlı olarak muhtemel. Ayrıca sayfaların yüklenme hızını artırıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 18 Mart 2024 #6 Xenforo yazısını görünce niye aklıma Ben Fero geliyor? İnanılmaz.
Leo Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.262 Çözümler 6 Beğeniler 4.030 18 Mart 2024 #7 Konuyu tamamen okuyun, fena drama dönmüş.
Aodien_yigit Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 143 Beğeniler 146 18 Mart 2024 #8 Profile GIF koyma gelecek mi hocam bu güncellemeyle?
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 18 Mart 2024 #9 Leo dedi: Konuyu tamamen okuyun, fena drama dönmüş. Genişletmek için tıkla... Starbucks robot, net.
KS KS Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.079 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 18 Mart 2024 #10 Aodien_yigit dedi: Profile GIF koyma gelecek mi hocam bu güncellemeyle? Genişletmek için tıkla... Getirebiliriz.
Aodien_yigit dedi: Profile GIF koyma gelecek mi hocam bu güncellemeyle? Genişletmek için tıkla... Getirebiliriz.