Sunucu ne zaman değişiyor bunun hakkında bir duyuru filan yapılacak mı? Sunucu değişmeden bu özellikleri eklemeyemezsiniz. Dediğiniz gibi zorluğuna göre elbet zaman alır 1 günde eklemenizi beklemiyoruz. Bana kalırsa "Tükürdüğümüzü yalamayız." kısmı gereksiz olmuş. Kimse size yapamazsınız veya sözünüzde durmayacaksınız demiyor. Bence aksine bu kadar yükü nasıl kaldıracaksınız onu söylemek istiyorlar.
Çoğu eklentinin sunucu değişimiyle alakası yok. GIF, gelişmiş arama vb. özellikler için sunucu değişimi gerekiyor sadece.

Sunucuyu da ya ayın sonuna doğru ya da 2.3'ün stabil çıkışı civarlarında yükselteceğiz. Durumu değerlendiriyoruz.

Çoğu eklentinin sunucu değişimiyle alakası yok. GIF, gelişmiş arama vb. özellikler için sunucu değişimi gerekiyor sadece.

Sunucuyu da ya ayın sonuna doğru ya da 2.3'ün stabil çıkışı civarlarında yükselteceğiz. Durumu değerlendiriyoruz.

Açıklama için teşekkürler. Ben eklenecek tüm özelliklerin sunucuyu yavaşlatacağını sanıyordum yanılmışım. :)

Sadece 1 ay ara verdim hesap silme talebinde unutmuştum hesabım silinmiş.
Bir forum bu kadar mi değişir arkadaş?
Elinize sağlık hocam.
Xenforo 2.3 için de heyecanlıyım.

@Leo iyi de 2.3 betası bile çıkmadan 2.3'te çalışacak gerek JS içeren gerek içermeyen eklentiler yapılabiliyordu. Sonuçta kaynak dosyalar ortada. Zaten değişikliklerin nasıl olduğuna dair geniş açıklamalar yaptılar.
Büyük kısmı yapılır, çıktığında çakışma olursa sıfırdan geliştirmeye kıyasla çok daha az vakitle sorun giderilebilirdi.

Gerçi ana sayfanın hala flashbang attığı falan düşünülürse vaktiniz yok gibi.

Çok geç kalınmış bir sürüm. Yeni yılla birlikte sürüm piyasaya çıkmalıydı bence. Beta sürümü de bazı insanları susturmak için yayınladır. Desteklenmeyecek bir sürüm neden piyasaya sürülsün ki? Umarım ellerini çabuk tutarlar...

@Leo iyi de 2.3 betası bile çıkmadan 2.3'te çalışacak gerek JS içeren gerek içermeyen eklentiler yapılabiliyordu. Sonuçta kaynak dosyalar ortada. Zaten değişikliklerin nasıl olduğuna dair geniş açıklamalar yaptılar.
Büyük kısmı yapılır, çıktığında çakışma olursa sıfırdan geliştirmeye kıyasla çok daha az vakitle sorun giderilebilirdi.

Gerçi ana sayfanın hala flashbang attığı falan düşünülürse vaktiniz yok gibi.
Bununla ilgili defaatle açıklama yaptım. Belki direkt size bile yazmış olabilirim. Arayın, bulun.

"Flashbang" problemine gelince, şu an düzelmiş olmalı. Kontrol edin.