kaanleclerc 3

Becerikli
Yer
Maryland, Baltimore
Herkese selam, sesi gerçekten çok iyi olmasına rağmen hak ettiği değeri görememiş, yeterince ön planda olmayan ya da bir şekilde hep arka planda kalmış sanatçılar sizce kimler? Sizce bazıları kendi tercihiyle mi böyle bir yol seçti, yoksa yeterince fırsat bulamadıkları için mi geri planda kaldılar? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Ben de sadece kendi fikrimden örnek vermek adına Burcu Güneş'i söylemek istiyorum. Özellikle en sevdiğim şarkılarını hâlâ çok dinlerim. Ay Şahit, Gül Kokusu ve Biz Aşkı Meleklerden Çaldık en sevdiklerim arasında.

Hepsini sadece kendilerini tanıttıkları veya tanıtmak istedikleri kadar tanıyoruz, dolayısıyla işin gözükmeyen taraflarını bilmiyoruz. Durum böyle olunca da kimseyi destekleyesim veya övesim gelmiyor.

Herkese selam, sesi gerçekten çok iyi olmasına rağmen hak ettiği değeri görememiş, yeterince ön planda olmayan ya da bir şekilde hep arka planda kalmış sanatçılar sizce kimler? Sizce bazıları kendi tercihiyle mi böyle bir yol seçti, yoksa yeterince fırsat bulamadıkları için mi geri planda kaldılar? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Ben de sadece kendi fikrimden örnek vermek adına burcu güneş'i söylemek istiyorum. Özellikle en sevdiğim şarkılarını hâlâ çok dinlerim. Ay şahit, gül kokusu ve biz aşkı meleklerden çaldık en sevdiklerim arasında.

Göktan.

1000045678.webp

Çok fazla sanatçı var, say say bitmez. :)
Nalan - Ece Seçkin - Sufle - Suat Sayın - Sansar - Norm Erman - Ankaralı Namık - Güliz Ayla...

Ceg, kesinlikle bunun da kendi tercihi olduğunu düşünüyorum. Adam 4 yıl beklenen albümünü sadece bir tweet ile duyurdu ve ortalıktan kayboldu, hiç ses çıkarmadı. Albüm çıkışında ve sonrasında da sessizliğe gömüldü.