Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a çok yakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 363
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray
Zaten set oyununa bu lig de ihtiyacın yok ki. Şampiyonlar liginde lig deki gibi oynarsan bodo yu bile yenemezsin. Geçen sene yenildiğimiz Avrupa takımları örnek mesela. Bir oyunun olmadığı için bir set çizemediğin için bu kadar geri duruyorsun.

Avrupa için %100 hak veriyorum. Okan Buruk’un futbolu çok sığ maalesef. Geçen sene yaşattığı rezilliği çok çabuk unuttuk.

Bokan ball sığır press ile Avrupada 6 puan anca alırız. Bu kadro Avrupa'da en az 15 puan yapması lazım.

Bokan ball sığır press ile Avrupa'da 6 puan anca alırız. Bu kadro Avrupa'da en az 15 puan yapması lazım.

İmkansız hocam çok büyük hayaller kuruyoruz. Evet çok para harcadık vs ama daha gün Galatasaray ilk 24 kalması %54'dü güvenilir yabancı kaynakların istatistiklerinden. Şampiyonlar ligi çok kaliteli, ben bir süreç olarak bakıyorum umarım ilk 24'e kalırız ve her sene üstüne koyarız.

Avrupa için %100 hak veriyorum. Okan Buruk'un futbolu çok sığ maalesef. Geçen sene yaşattığı rezilliği çok çabuk unuttuk.

Katılıyorum ama yönetim gerçekten çok kötü. Bir kulübün bu kadar transfer planlaması olmaması fiyasko.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de onu diyorum bu futbol ile olmaz. TR ligi vasat altı bir lig orada sınanmıyorsun hiçbir şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de onu diyorum bu futbol ile olmaz. TR ligi vasat altı bir lig orada sınanmıyorsun hiçbir şekilde.

Orası öyle canım Türkiye ligi çöp. Senin TFF başkanın daha şampiyonlar liginde gruplar var sanıyor formattan haberi yok. Liverpool'a eski Liverpool değil diyor rezillik yani.

Tam tersi, Hakan 6 numara oynayıp 3. bölgeye en çok pas denemesi yapan futbolcu. Ayrıca defans kısmı da gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…