Hakan Safi, Hakan Çalhanoğlu ve menajeriyle anlaştı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
Seçimi Aziz Yıldırım kazanacağı için bir önemi yok.

Yarın ya Fener transfer taarruzu yapıp Galatasaray'ı gaz alma transferine itecek ya da Fener düzgün yıldızlarla Galatasaray'ı eksikleri üstüne transfer yapmaya itecek. Yarın büyük gün.

Akıyor vallahi. Sağ kanadını halletti, yerli orta sahasını da hallediyor. Duruma göre Kerem ile forma savaşına girecek bir sol kanat bir de Sağ bekteki teröristi gönderip sağ bek alırsa bu kadro da artık UCL gidemezse kahkaha atarız artık.

Bu adam kafayı yakmış. Başkan olursa kuracağı kadro UCL'de en az çeyrek final oynamalı. Bahsedilen oyuncular UCL bile alabilecek seviyede.

Ben Aziz Yıldırım yalakası biri değilim.
Ali Koç ile olan ilk seçiminde de Ali Koç'u destekledim. Değişimin şart olduğunu düşünenlerdendim. Ama o zaman da şu anda bir şey var. Aziz Yıldırım'a büyük ayıp ediliyor.

Hiçbiri babamızın oğlu değil. Elbette eleştireceğiz ama yuhalanmayı hak edecek biri değildi Aziz Yıldırım.

Şimdi de Hakan Bey aklı sıra küçük düşürmeye çalışan alaycı tavırlar sergiliyor Aziz Yıldırım'a ki bu da hoş değil.

Kaldı ki Ali Koç yalakalığı yapmış.
Gitme sana muhtacım muhabbetlerine girmiş.

Şimdi de aslında tahminimce Ali Koç'un söylemek isteyip söyleyemediklerini 2 cümleyi düzgün kuramayarak ayıp etmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ayıp ediliyor dediğiniz Aziz Yıldırım geldiği dönem Galatasaray'a en iyi dönemlerini yaşatmış, 4 senelik şampiyonluk serisi yaşatmıştır. Sonra bu seriyi bitirip "ben Galatasaray'ın hegemonyasını bitirdim" demiştir. Halbuki bu hegemonya'nın 3 senesinde kendisi başkandır.

2001 - 2011 arası çok güzel bir dönem yaşatmıştır. Sonrasında yaşanan 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçeliler kulübe ve başkanına sahip çıkmıştır. Lakin Fenerbahçelilerin sahip çıktığı başkanı kendisine gösterilen vefayı kulübüne göstermemiştir. Hapisten çıktıktan sonra sadece 1 kere şampiyon olabilmiştir, şampiyon yapan hocayı da kovmuştur.
Şimdilerde ise "mahkemelerim vardı odaklanamadım" diyor. Aynısı şu an gitmekte olan yönetim için geçerliyken yönetim hiç tereddüt etmeden seçim açıkladı. Çünkü Fenerbahçe'nin çıkarlarını her şeyin önünde tuttular.

Aziz Yıldırım bu kulübün çok büyük parasını çöp etmiştir. Kulübe maddi açıdan büyük zararlar vermiştir. Şu an başkanlığa aday olmasının tek sebebi de; içindeki hainlerden bir nebze arınan Fenerbahçe'ye kendi dostu olan hainleri tekrar sokmaya çalışmaktır.

2011 sonrasında başkanlıktan çekilip, dışarıdan sadece kulübe sponsor olsaydı efsane başkanımız olacaktı fakat o bunu tercih etmedi. Bugün söylenen her şeyi de hakediyor.

Yarın ya fener transfer taarruzu yapıp Galatasaray'ı gaz alma transferine itecek ya da fener düzgün yıldızlarla Galatasaray'ı eksikleri üstüne transfer yapmaya itecek. Yarın büyük gün.

İkisi de olmayacak Galatasaray her zaman ağırdan alıyor işleri hata yapıyorlar ama farkında değiller bernardo silva leao peşinden ne kadar koşucaklar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…