Bizim lig kondisyonlu bir lig o sebeple Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu gibi isimlerin iş yapacağını düşünmüyorum. Bizde top oynayabilmen için fiziksel kalitede gerekiyor bu oyuncularda bunun olmadığını ve olmayacağını düşünüyorum. Aynısını Kerem için söyleyebilirdim fakat o Türkiye'den gidip tekrar geldiği için onda durum biraz farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim lig kondisyonlu bir lig o sebeple Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu gibi isimlerin iş yapacağını düşünmüyorum. Bizde top oynayabilmen için fiziksel kalitede gerekiyor bu oyuncularda bunun olmadığını ve olmayacağını düşünüyorum. Aynısını Kerem için söyleyebilirdim fakat o Türkiye'den gidip tekrar geldiği için onda durum biraz farklı.

Katılıyorum. Keşke Orkun yerine başka bölgelere transferler yapsaydık o paraya. Gedson'un eksikliği çok fazla hissediliyor.

Haklısın, zaten Hakan gelmez bu yaşta anca 34 yaşında falan transfer ederiz.

Inter taraftarı Hakan için 50 milyon istiyor. Böyle bir adamın yaşı 30 olması umurlarında bile değil. Yönetim ise kesin olarak 30 istiyor. GS bu adamı istiyorsa minimum 20 önermesi gerekecek.