Hakkı Alkan, çalışanı Samet Jankovic'in kafasına saksı fırlattı

Şöyle bir konu açmıştım. Önemsenmemişti, video çıkınca olay ciddileşti.

Samet ve Furkan iyi dayanmış yine. Birisi gelip bunu evire çevire dövse döver.
Videoda bile sakin kalıyor. Sabır taşıymış Samet.

Çok uzağa gitmeye gerek yok. Kerem Enginar zamanında olanları açın izleyin, hala duruyordur.

Aynısını bana yapsa ne yapar ne eder öldürürdüm bu herifi. İşten kovabilirsin ama asla ama asla fiziki şiddet uygulayamazsın! Sen fiziki şiddete başvurursan sana şiddetin alasını yaşatmadan bırakmam peşini. Videoyu gördüm göreli nevrim döndü. Gerçekten saksafonculukla üç kuruş para kazanan insanların kendilerini bir b.k zannetmesine ayar oluyorum.

Malum kişilerce desteklenip, ceza almayacağını da bilince küstahça bir güç zehirlenmesi yaşıyor herhalde arkadaş.

Arkadaşlar, öncelikle isteyen istediğini takip etsin ya da izlesin, ona bir şey demem de ShiftDelete'de konu açınca zaten konulara cevap gelmiyordu, bu bir. İkincisi normalde hiçbir forumda üyelik kapatan birisi değilim. Forum içerisinde, eski konulara mesaj yazmamam gerektiği hakkında beni zorbalayan bir admini vardı. Sırf bu yüzden hesabımı kapattım, bu da iki. Üçüncüsü, verdikleri bilgiler de genellikle yanlış bilgiler oluyor ve haberlerinin başlıkları da clickbait başlıklar oluyor genelde. Bunların içeriğini takip eden var mıydı zaten? Ben sanmıyorum açıkçası.

Orada adamları niye ayırıyorlar onu anlamadım, hepsi felaket yalaka saksıya. Ayırmasalardıda şöyle ampul hakkının ağzını burnunu kırsaydı bir. Adam ayı gibi zaten bir vurdu mu hakkı uçardı ahahahahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…