Bunu acaba sızdıran kim? Ben Twitter'a girip bakayım dedim. Böyle bir şey bulamadım. Herkesin sayfasına düşmüş.

Zaten yapay zeka olsa harf uyuşmazlıkları olur tepkiler, diğer kişilerin konuşmaları ve oda yankılanmasından belli gerçek olduğu.

Anladım hocam başka hiçbir yerde bulamadığım için düşündürdü bir. Belki bunu kanala yükleyen biri çalışan biri de olabilir.

Yanlış anlamayaginizi bilerek yazıyorum hocalarım ama bu da hiç samimi değil. Çünkü vakti zamanında orada çalışan bazı insanların kötülüğüne işler yaptığına dair söylentiler var, şimdi de aynı kötülüğe kendi maruz kalmış. Zaten malum kişi çalışanlarına devamlı bu tarz davranışlarda bulunuyormuş. İnsan ilişkileri böyle işte.

Bu arada YouTube'dan ShiftDelete diye aratınca doğrudan bu video çıkıyor. :D Tek video, kanalın tüm videolarını geçmiş resmen...

Birçok forumda bulunmuş birisi olarak gördüğüm en kötü forum net shiftdelete oldu. Açtığım konulara tonla gereksiz mesaj geliyordu. Klasikleşmiş şeyleri ezberlemişler A1 türkçe ile döndürüp döndürüp yeni bir şey gibi anlatıyorlar.