Zaten yapay zeka olsa harf uyuşmazlıkları olur tepkiler, diğer kişilerin konuşmaları ve oda yankılanmasından belli gerçek olduğu.
Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Becerikli
Bunu acaba sızdıran kim? Ben Twitter'a girip bakayım dedim. Böyle bir şey bulamadım. Herkesin sayfasına düşmüş.
Anladım hocam başka hiçbir yerde bulamadığım için düşündürdü bir. Belki bunu kanala yükleyen biri çalışan biri de olabilir.
Zaten yapay zeka olsa harf uyuşmazlıkları olur tepkiler, diğer kişilerin konuşmaları ve oda yankılanmasından belli gerçek olduğu.
Anladım hocam başka hiçbir yerde bulamadığım için düşündürdü bir. Belki bunu kanala yükleyen biri çalışan biri de olabilir.
erdym
Üstün
Bunu acaba sızdıran kim? Ben Twitter'a girip bakayım dedim. Böyle bir şey bulamadım. Herkesin sayfasına düşmüş.
Yaptığı şey aslında yasal da değil yayan kişi riski umursamamış.
- Makaleler
- 1
Yanlış anlamayaginizi bilerek yazıyorum hocalarım ama bu da hiç samimi değil. Çünkü vakti zamanında orada çalışan bazı insanların kötülüğüne işler yaptığına dair söylentiler var, şimdi de aynı kötülüğe kendi maruz kalmış. Zaten malum kişi çalışanlarına devamlı bu tarz davranışlarda bulunuyormuş. İnsan ilişkileri böyle işte.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Birçok forumda bulunmuş birisi olarak gördüğüm en kötü forum net shiftdelete oldu. Açtığım konulara tonla gereksiz mesaj geliyordu. Klasikleşmiş şeyleri ezberlemişler A1 türkçe ile döndürüp döndürüp yeni bir şey gibi anlatıyorlar.
- Makaleler
- 17
Tabii ki haklı.Izlediysen sence haklı mı? Izleyemiyorum şu anda, merak da ettim.
@Sorun bitmiyorrr, konuna cevap geliyorsa gene iyi. Konulara cevap geldiğini göremedim bile. Konuyu cevaplayanlara da eski konulara cevap yazmayın diye forumdan soğutuyorlardı.
Jahrein bebesine de 3 kişi mesaj atmış ya. Hakkı'nın mobbinglerini bunun da uyguladığına dair. Onun hakkında bir şey demiş mi acaba onu merak ettim, dediyse haklılık payı düşüyor biraz.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
@Sorun bitmiyorrr, konuna cevap geliyorsa gene iyi. Konulara cevap geldiğini göremedim bile. Konuyu cevaplayanlara da eski konulara cevap yazmayın diye forumdan soğutuyorlardı.
2020 de kullanıyordum en son. O zamanlar daha aktifti demek ki.
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532