Seni de hatırlıyorum orada. Ben modken sen de bir şeyler yapıyorduk. Verilen o kadar emeğe yazık. Şimdi 2 tane elemanı mod yapmışlar, ölürsün gülmekten kim olduklarını duysan. 🤣🤣
Tarikatçı adamı moderatör yapmışlar, teknoloji forumunda Esma'ül Hüsna paylaşımı yapıyor. Ben de moderatörlük yaptım ve böyle şeylerle işim olmadı, normal üye yapsa anlarım da moderatörlüğün amacı bu değil. Son zamanlarda forumun aktifliğinin zirveyi gördüğü, durumların çok iyi olduğu hakkında paylaşımlar falan yapılıyordu. Ahmak mıyız, biz bakınca aktif olup olmadığını anlayamıyoruz sanki. 😀

Bu insanların ne kadar güçlü olduğunu hatırlatmama ve hangi ülkede yaşadığımızı hatırlatmama gerek yok diye umuyorum.
İtibarı zedelendi orası ayrı, dünden beri de SDN Instagram hesabında 6k lık üye kaybı var mesela.

Hakkı gibi 2. sınıf yandaşlar için sosyal medyada yayılan ve kimin suçlu olduğu kabak gibi belli olan bir konuda karşı tarafa bir şey yapılmaz. Başka işveren olsa ceza bile çıkabilirdi, belki ondan yırtar ama Samet'e hiçbir şey olmaz. İtibarı zedeleyen de Samet değil, kamera görüntülerini gidip karakola veren Hakkı'nın kendisi, oradan nasıl sızdığı da Samet'i ilgilendirmiyor.

Tarikatçı adamı moderatör yapmışlar, teknoloji forumunda Esma'ül Hüsna paylaşımı yapıyor. Ben de moderatörlük yaptım ve böyle şeylerle işim olmadı, normal üye yapsa anlarım da moderatörlüğün amacı bu değil. Son zamanlarda forumun aktifliğinin zirveyi gördüğü, durumların çok iyi olduğu hakkında paylaşımlar falan yapılıyordu. Ahmak mıyız, biz bakınca aktif olup olmadığını anlayamıyoruz sanki. 😀

O bahsettiğin çocukla, Israil'i savunan bir herifi banladım diye tartıştım ben. Yine Esma'ül falan iyiymiş shauajhsuauhsua

Forumlarına bir göz gezdirdim ve SDN forumda profil durumu kısmı kapatılmış. Kapattıklarına göre oldukça tepki var. Yoksa kapatmazlar.

Forumlarına bir göz gezdirdim ve SDN forumda profil durumu kısmı kapatılmış. Kapattıklarına göre oldukça tepki var. Yoksa kapatmazlar.
Multi hesap gibi bir gerekçesi var mıydı bilmiyorum ama dün akşam profil kısmı kapatılmadan önce birisiyle bu konuyu konuşurken adam gözümün önünde ban yedi. Günahlarını almak istemiyorum o adam belki eski bir üyenin multi'si falandı ama bilemiyorum...

Multi hesap gibi bir gerekçesi var mıydı bilmiyorum ama dün akşam profil kısmı kapatılmadan önce birisiyle bu konuyu konuşurken adam gözümün önünde ban yedi. Günahlarını almak istemiyorum o adam belki eski bir üyenin multi'si falandı ama bilemiyorum...

O Adam bendim ahsjhahshajhshhah.

@Loutermilch, ben de hesabımı çoktan kapattım. Orada bir Admin vardı ve sürekli eski konulara mesaj atmamam gerektiğini söylüyordu ancak konuların hepsi eski ve cevap almamış konulardı. Beni bu yüzden forumdan soğuttular. 5 yıllık hesabımı, düşünmeden kapattım. İyi ki de kapatmışım. Bu olay yüzünden gene kapatırdım.

Bir de böyle bir şey buldum. Doğruluğunu bilemem.

Puahhahahahaha bunu beklemiyordum işte. :rofl:
@Loutermilch, ben de hesabımı çoktan kapattım. Orada bir Admin vardı ve sürekli eski konulara mesaj atmamam gerektiğini söylüyordu ancak konuların hepsi eski ve cevap almamış konulardı. Beni bu yüzden forumdan soğuttular. 5 yıllık hesabımı, düşünmeden kapattım. İyi ki de kapatmışım. Bu olay yüzünden gene kapatırdım.
Evet öyle bir kural bulunuyor, aslında bunun istisnaları olabilir ve biraz gevşetilebilir bir kural olabilirdi cidden. Valla ben de o kuraldan uyarılar attığım için çok sivri konuşmam doğru olmaz ama cidden haklısınız. Ben yaşanan bir çok şeye rağmen sırf ilk aktif kullandığım ve yıllarımı geçirdiğim, arkadaşlarımın olduğu bir yer olduğu için bugüne kadar bırakmamıştım ama yetti artık. Son zamanlarda sadece el alışkanlığından giriyor, arada bir profilimi güncelleyip çıkıyordum. Şimdi böyle saçma sapan bir mevzudan anonim insanların vereceği tepkiden korktukları için kapattılar profil kısmını. Orada bulunmak için bir sebebim kalmadı, böyle bir yönetim ekibine daha çok katlanamam maalesef.