Biz sadece olayın o kısmını gördük. O noktaya kadar neler oldu tam olarak bilmiyoruz. Umarım gerçekler ortaya çıkar ve haksız olan kişi kendini düzeltmeye çalışır.
Samet Jankovic'in avukatını değiştirmesini tavsiye ederim. Kafasına çakıl dolu saksı geliyor. Allah göstermesin, o durumda kör olma ihtimali vardı. Avukatının talep ettiği 5 milyon TL. Bu parayla İstanbul'da adamakıllı ev alınamıyor bile. En azından 15-20 milyon TL talep edilmesi gerekirdi.
Samet Jankovic'in avukatını değiştirmesini tavsiye ederim. Kafasına çakıl dolu saksı geliyor. Allah göstermesin, o durumda kör olma ihtimali vardı. Avukatının talep ettiği 5 milyon TL. Bu parayla İstanbul'da adamakıllı ev alınamıyor bile. En azından 15-20 milyon TL talep edilmesi gerekirdi.
Yani. Hakkı Alkan'ın bu paraya çok demesine de şaşırdım. Adamı kör etme ihtimali vardı, bu ihtimali düşünmeden 5 milyon TL'ye az diyor. Açıklamayı dinlemeden sadece bu cümlesinden, nasıl birisi olduğunu anlayabilirsiniz.
Bu mahkeme süreci 6-7 aya kalmaz unutulmaz umarım, keza iktidara bu kadar sevgi pıtırcığı olan birinin bu kadar öz güveni nereden aldığı ayrı bir muamma.
Eline bulaştırdığını sıvamaya çalışıyor ancak yemezler. Bu masumiyet rollerini itibarını korumak için yapıyor. Bakalım mahkeme önünde yargılanacak mı onu merak ediyorum.
Samet tekim diyor, ahtapot mu bütün işlere yetişsin? Az maaş, çok iş, klasik patron kafası. Ne yüzsüzsün Saksıcı Hakkı, 'ben yaptım, ben ettim' hep koskoca saksıyı fırlatıyor Hâlâ yaprak diyor, gel de delirme.