Detaylar
Kim cevapladı?Samet Jankovic'in avukatını değiştirmesini tavsiye ederim. Kafasına çakıl dolu saksı geliyor. Allah göstermesin, o durumda kör olma ihtimali vardı. Avukatının talep ettiği 5 milyon TL. Bu parayla İstanbul'da adamakıllı ev alınamıyor bile. En azından 15-20 milyon TL talep edilmesi gerekirdi.
Katılıyorum. Daha fazlasını istemeli.Samet Jankovic'in avukatını değiştirmesini tavsiye ederim. Kafasına çakıl dolu saksı geliyor. Allah göstermesin, o durumda kör olma ihtimali vardı. Avukatının talep ettiği 5 milyon TL. Bu parayla İstanbul'da adamakıllı ev alınamıyor bile. En azından 15-20 milyon TL talep edilmesi gerekirdi.
Yani. Hakkı Alkan'ın bu paraya çok demesine de şaşırdım. Adamı kör etme ihtimali vardı, bu ihtimali düşünmeden 5 milyon TL'ye az diyor. Açıklamayı dinlemeden sadece bu cümlesinden, nasıl birisi olduğunu anlayabilirsiniz.
Eline bulaştırdığını sıvamaya çalışıyor ancak yemezler. Bu masumiyet rollerini itibarını korumak için yapıyor. Bakalım mahkeme önünde yargılanacak mı onu merak ediyorum.
Hangi mahkeme?
Bu iyiydi
-Bu 2 yandaş kanal da bunu haber yaptıysa...
yusufumm07
Üstün
Samet tekim diyor, ahtapot mu bütün işlere yetişsin? Az maaş, çok iş, klasik patron kafası. Ne yüzsüzsün Saksıcı Hakkı, 'ben yaptım, ben ettim' hep koskoca saksıyı fırlatıyor Hâlâ yaprak diyor, gel de delirme.
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 180357
Hangi mahkeme?
Bu iyiydi
-Bu 2 yandaş kanal da bunu haber yaptıysa...
Eki Görüntüle 180369
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-