2426

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, BayRakipsiz'in attığı bir videoyu gördüm. Ve bu şekilde anlatmış:

Sonra ben de merak ettim ve beklemiştim 2. video gelmiş. Ona da baktım ve BayRakipsiz'in haklı olduğunu düşündüm ve size de sormak istedim.

Sinerji hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kişinin yalan söylemediğini düşünüyorum, bu videolardan sonra Sinerji'den alışveriş yapmayacağım. Mailler de kurumsal bir firmaya hiç yakışmayan tarzda.

Merhaba, BayRakipsiz'in attığı bir videoyu gördüm. Ve bu şekilde anlatmış:

Sonra ben de merak ettim ve beklemiştim 2. video gelmiş. Ona da baktım ve BayRakipsiz'in haklı olduğunu düşündüm ve size de sormak istedim.

Sinerji hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha demin ikinci videoyu izledim. Olay benim için ilk videoda bitmişti gerçi. Bir daha ürün almam, soran olursa da önermem. Adama laf etmişler, tehdit ediyorsunuz diye. Haklı olduğun durumda bile ağzını açmamanı istiyorlar. Artık her indirimi yapsınlar 5 kuruş kazanamazlar benden.

Son düzenleme:
Daha önce alışveriş yapmıştım hiç sorun yaşamadım. Ancak gene de kara listeye ekleyim ne olur ne olmaz.

Bu videolardan kara listeme girdi. 3 bin lira kâr etme kurnazlığı yapacakken şu andan itibaren belkide 100 bin lira zarar ettiler. Bu videoyu YouTube, X, instagram, tiktok ve Facebook gibi yerlerde yayarsa milyon lira bile zarar ettirebilir.

Bu tarz sorunlar çoğu bilgisayar firmasında mevcut. Örneğin; İncehesap, İtopya veya türevleri gibi.

Misal; ben İncehesap'tan Arc A580 modelini aldığımda Witcher 3'te vb. oyunlarda 'Windows' tuşuna bastığımda ekran kararıyor veya bozuluyordu. Bu sebeple iadeye gönderdim. Müşteri hizmetleri iade olmayacak gibi konuşunca mahkemeye başvuracağımı söyledim. Sonraki gün iade edilmişti.

Bu tarz sorunlar çoğu bilgisayar firmasında mevcut. Örneğin; İncehesap, İtopya veya türevleri gibi.

Misal; ben İncehesap'tan Arc A580 modelini aldığımda Witcher 3'te vb. oyunlarda 'Windows' tuşuna bastığımda ekran kararıyor veya bozuluyordu. Bu sebeple iadeye gönderdim. Müşteri hizmetleri iade olmayacak gibi konuşunca mahkemeye başvuracağımı söyledim. Sonraki gün iade edilmişti.

Her firma aynı değil. Teknobiyotik'ten 5950X tray almıştım bozuk çıktı para iadesi yaptılar yenisi verilmedi. Ardından Amazon'dan aldım netsipariş satıcısı vardı. Öyle şanssızlık ki sıfırını aldım kutulu falan sonra sıvı soğutma boşta bile çok hızlı çalışıyordu pompa sesi geliyordu. Silikonu berbat çıktı. Proje yapıyordum mecburi geri gönderdim. Ardından 40 gün dediler teknik servis bakacakmış falan. Dedim çok uzun süre işimden edeceksiniz diye sıkıştırdım bayağı zorladım. Ara ara aradım. Amazon'u da devreye soktum. Teknik servis 3 gün içinde aradı sıfırı kargoya verdik size gelecektir dedi. Bu 3. 5950X güzel çalışıyor neyse ki.

Her firma aynı değil. Teknobiyotik'ten 5950X tray almıştım bozuk çıktı para iadesi yaptılar yenisi verilmedi. Ardından Amazon'dan aldım netsipariş satıcısı vardı. Öyle şanssızlık ki sıfırını aldım kutulu falan sonra sıvı soğutma boşta bile çok hızlı çalışıyordu pompa sesi geliyordu. Silikonu berbat çıktı. Proje yapıyordum mecburi geri gönderdim. Ardından 40 gün dediler teknik servis bakacakmış falan. Dedim çok uzun süre işimden edeceksiniz diye sıkıştırdım bayağı zorladım. Ara ara aradım. Amazon'u da devreye soktum. Teknik servis 3 gün içinde aradı sıfırı kargoya verdik size gelecektir dedi. Bu 3. 5950X güzel çalışıyor neyse ki.

Hocam her firma aynı değildir. Ancak çoğu firma benzerdir. Çünkü bu işte kar amacı güdüyorlar.

Bedava RTX 4090 verseler bile almam. Bozuk çıkar o yüzden gençler.
Ben alırım satarım.

Ehe ehe kisisel inisiyatif kullanamam ehe ehe.

Video çekilmeden önce değişim talep edersin.
Reddedilir.
O zaman video çekeceğim dersin.
Ne b#k yersen ye denilir.
Videoyu çekersin.
Video çekmeden önce değişim talep etseydin kabul ederdim ama artık inisiyatif kullanamam denir.

Böyle bir senaryo olsa çok komik olmaz mıydı?

2 bin lira için milyonlar kaybedin de görün bakalım.

Adam çocuklarıma pc alacaktım demiş.
20 bin liradan 2 pc alsa 40 bin eder. 2 bin lira için 40 bin lira kaybettiler. Bu sadece tek müşteriden kaybettikleri üstelik. Youtube'dan niye 60 bin kişi izlemiş. Forumlarda binlerce kişi gördü.

Bu adamlarda zerre ticari zeka yok ama yöneticiler.

😃🤣